Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Naprosty poklad ve sfere fakalni zabavy. Natocit neco tak dementniho si take vyzaduje urcity um. Jednou za rok mam chut na neco podobne kvalitniho a tento film me predzasobil hned na nekolil let dopredu. Scena s pripinakem byla naprosto epicka. Stydim se a kaju, ale nasmal jsem se a tento film od te doby zapalene doporucuji vsem svym pseudointelektualnim pratelum... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Abyste se zasmáli, musíte mít uši nastražené. Nenajde se toliko vtipných situací, ale rozhodně jsou vtipné hlášky a dialogy. Mírně úchylný Seann William v roli školníka rozhodně zaujme. Hraje to dobře a celkem se trefil do noty, aby byl takový ten správňák, ale drsňák. K tomu se mi líbí jeho španělský objev v roli učitelky a krásné puberťačky, jíž otec zemřel a právě po něm přebírá školník roli kouče, ač neoficiálně. Oceňuji pak, že se jedná konečně o film o jiném sportu než fotbal, americký fotbal či baseball. Dávám tři hvězdy, ale rozhodně říkám, že tenhle snímek měl potenciál získat ještě víc. Já se ale nenudil. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott je opravdu vtipný i když je trapný a drží nad vodou celý film. Bez něho by to byla nuda. Jeho speciální trapnovtipné kreace nemají chybu a být jich ve filmu víc, tak dám snad i čtyři hvězdičky. Bohužel je tam spoustu hluchých míst a člověk si na nějaký ten pořádný gag musí počkat. Třešničkou na dortu je Leonor Varela jako učitelka španělštiny. ()

mic2.cz 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro ty, kteří milují ulítlé komedie. Seann William Scott, kterého si určitě většina lidí spojí s Prcičkami, se do role perfektně hodí. Ačkoliv bych tento kousek zařadil spíše do kategorie B, tak se dokáže vyrovnat (a mnohdy i předčit) Ačkovou produkci. Takže si připravte bránice a směle do toho. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Většinu času to vůbec není nějak vtipné a prostě to jen tak je. Kupodivu mě to nějakym divnym způsobem nenudilo. Sean William Scott je dobrej a jsou tam i vtipný scénky alá Napoleon Dynamite (třeba když Scott poguje, nebo jeho indiánský sny atd.) Je to vlastně hrozně průměrnej film, ale má to štěstí že má v hlavní roli nadprůměrnýho komika. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)

Reklama

Reklama