Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná "komedie", plná fekálního humoru (jak už to u podobných rádobyvtipných amerických opusů bývá zvykem). Trapnost přechází místy do nechutností, přičemž v závěru se tvůrci doslova utrhli ze řetězu a servírují divákům scény jako vystřižené z kategorie gay soft porno (pokud tedy nějaká taková existuje). Nebýt slušného vizuálu, byl by to čistokrevný odpad. Takhle to je pouze odpad. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Balls Out: Garyho Výzva je ďalšia pošuková športová komédia...v ktorej "exceluje" Seann William Scott, ktorý sa už určite nezbaví nikdy nálepky Stiflera...pretože tu je opäť jednoducho magor, a aj ľudia okolo neho sú magori...má to pár vtipných miest, ale v celku ide o trápne nepodarenú športovo naladenú komédiu... ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a jeho jízda. Bohužel, ale film nemá dost dobrých vtipu pro úplné vypuštění komediálního talentu SWE. Mezi těch pár podařených vtipů určitě patří pogo, ředitelova dcera nebo furt se smějící dědula. Balls Out má i další vtipné momenty, ale přesto je film jen další tuctová komedie. Pokud sportovní komedii s SWE tak jedině Goon. 35% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Komedie by měla být v první řadě vtipná. A to tahle vlažně podaná trapnost rozhodně není. Když tedy nefungoval humor, sklouzlo to k nechutnosti. A když i ta vypadala blbě, co takhle špetka erotiky? Ne, prostě ne. A pak přijdu sem a vidím skoro 60%. To je na tom asi to nejvtipnější. Zkrátka, na film jsem se chtěl podívat jen kvůli Seannovi, protože vím, že hlavně on je obsazován do dobrých šíleností. Ale zde to tak trochu hodně nevyšlo. Od půlky jsem už koukal na čas a čekal, až tato blbost skončí. 15% za pár alespoň trochu uznatelných prvků. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je film sportovní a hraje tam prazvláštně až homosexuálně praštěný Seann William Scott (kterého za to mimochodem nechci kritizovat, ale snažím se věrně popsat tento "film") musím uznat, že jsem se občas dost pobavila. Každý známe ty americké teen komedie plné naprosto přehnaných sprosťáren, které nemají tak nějak nic společného s kvalitní zábavou. Gary a jeho skrytá homosexuální orientace na pozadí jeho tenisového příběhu, je přinejmenším úsměvná. Abych pravdu řekla, tak nemám nic proti orientaci jako takové, ale způsob jakým to Gary tutlá, je prazvláštní. Měla jsem občas pocit, že jsem se pobavila u filmu až škodolibě a spíše než vtipům jsem se smála její interpretaci. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama