Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Eeee, co to mělo být? Jelikož jsem viděl tenhle film hned po Blades of Glory, tak jsem musel hned srovnávat... A Balls Out prohrálo na plné čáře. Po většinu času nechutné a nevtipné, nevím, ale to, že někdo zvrací mi moc vtipné nepřijde. Ve filmu bylo pár vtipných momentů, ale na komedii trvající 90 minut opravdu málo. Prostě na mě asi až příliš... ale proti gustu... ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, povětšinu času nevtipné a ujeté, moc na to aby to bylo vkusný a málo na to aby to bylo zajímavý.Dost mě to připomělo Comeback kterej byl přímo otřesnej, tady se to zvládlo o fou líp, ale myslím, že vám bude líp když to neuvidíte.Scotta mám docela rád a tohle je snad jeho nejhorší film společně s neprůstřelným mnichem a ten si mi snad líbil víc než toto.Čekal jsem zábavnou sportovní komedii jaký dělá třeba Ferrell, ale po chvíli bylo jasný že to bude trošku slabší tak jsem si říkal alespoň jako Balls of Fury, ale i to bylo lepší protože tam se nebáli to trošku víc rozjet a pustit uzdu fantasii. Tady jim to nějak nevyšlo jako by to psali i režírovali dva různí lidi a každej tam chtěl něco a nakonec to dopadlo jak to dopadlo. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Gary je skrachovaný milovník tenisu, osud mu ho ale znova zavedie do životnej cesty a on sa tejto šance chopí a stane sa trénerom žiakov na strednej škole. Podarí sa im vyhrať štátne majstrovstvá? Herecké obsadenie: Komediálne výkony Seanna Williama Scotta (nar. 1976, USA)  povyšujú túto komédiu aspoň na priemernú úroveň. Je to jednoducho vynikajúci komediálny herec a podobná rovina mu sedí. Prevedenie: Množstvo fekálneho a absurdného humoru nad ktorým som maximálne zdvihol obočie ale iba veľmi málo som sa smial. Ale aj napriek tomu sa mi na to celkom dobre pozeralo a dopozeral som to do konca čo sa pri podobných amerických komédiách nedá  vždy povedať. Pocity: Príjemné pozeranie zabíja miestami veľmi nevhodný humor. Mám z toho dosť zmiešané pocity. A to finále bolo jedno obrovské klišé. Pridaná hodnota: Priemerná americká komédia akých sú tisíce ale z výborným hercom. 45% ()

crha 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že moc nechápu ty přehnané kritiky na tuto super komedii. SWS je perfektní a hraje neskutečné hovado. Ostatní postavy byly také dobré a to hlavně ředitel a samozřejmě slečna Sanchezová. Možná jsem primitiv, ale opravdu jsem se pobavil a několikrát i tlemil nahlas. A to jeho nesmyslný vzhlížení k bývalému kouči, kterej to měl totálně u prdele, bylo geniální. Jinak je to samozřejmě takové to schéma klasické sportovní komedie, v tomto případě okořeněné lehce fekálním humorem. Hovna se tu myslím ale přímo nevskytují. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

...dovolím si nazvať sa tenisovým fanúšikom. Nikdy som raketu nedržala v ruke no turnaje v televízii ma nejedenkrát prinútili udržať oči otvorené do piatej hodiny ráno, či naopak v túto nekresťanskú hodinu vstávať. To len k tomu, že tu bol predpoklad na to, aby ma film nadchol. Smola. Príjemná atmosféra síce ako-tak fungovala počas celej stopáže, ale vždy ju preťal typický, americký vtip založený na trapase, poprípade nechutnosti. Ja nehovorím, že to nemôže fungovať. Párkrát som sa skutočne zasmiala. Je ich tu však viac prepísknutých, než dobrých. Seann William Scott je obrovský sympaťák a robí zbytočné scény pozerateľnými. Dobre, dobre - vo výsledku ma zaujímalo, či sa skupinke študentov podarí vyhrať a budú konečne na titulnej strane novín namiesto futbalu, no viac ma potešili záverečné titulky. ...a ešte by som mala hodiť nejakú poznámku o Donaldovi Trumpovi, ale žiadna mi nenapadá. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama