Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Balls Out je především a jen o postavě Garyho a hereckém výkonu Seann Williama Scotta, který tuto šílenou figurku ztvárnil. A výsledek je vážně mizerný. S.W.Scotta má hodně rád jak jako herce, tak především jako komika, tady to ale fakt neklaplo. Tedy, neřekl bych, že to byla rozhodně jeho vina, postava Garyho je totiž jednoduše špatně napsaná a vymyšlená a v mých očích byl Gary po celou dobu pouze trapným, nesoudně extravagantním pitomcem, kdy jsem ani vlastně netušil, jestli autoři zamýšleli, že má působit na diváka jako skutečně takový trouba a hňup, nebo je to naopak vlastně vykutálený lišák, nevím a toto rozhodování se mi navíc ani trochu nelíbí. No a jelikož hlavní postava, kolem které se točilo naprosto vše ostatní v tomto snímku, stála za prd, zbytek tak nemohl samozřejmě dopadnout o moc lépe, že? Zápletka je naivní, hloupá, nedržící pohromadě, většina vtipů vyzní do prázdna a navíc nejednou zavání i nemalou trapností, nechybí ani fekální humor, který mě osobně jinak vůbec jindy nevadí, ale i ten zde byl jaksi mimo, zkrátka komedie Balls Out mi přišla nesoudně šílená, přehnaně exhibiciózní, plná blbých vtipů a ještě blbějších postav. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

To ten scénář byl na papíře fakt dobrý? Nedokážu si to totiž představit. Ten scénář je naprosto zoufalej a jeden z nejhorších, co jsem viděl. Trapnej fekální humor a většina gagů vyjde totálně do ztracena. Scott je ucházející a nebýt jeho, bylo by to tady v černých číslech. Nechápu proč tohle někdo natočil a pak to pustil do světa... ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a jeho jízda. Bohužel, ale film nemá dost dobrých vtipu pro úplné vypuštění komediálního talentu SWE. Mezi těch pár podařených vtipů určitě patří pogo, ředitelova dcera nebo furt se smějící dědula. Balls Out má i další vtipné momenty, ale přesto je film jen další tuctová komedie. Pokud sportovní komedii s SWE tak jedině Goon. 35% ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak blbý a tak skvěle blbě zahraný, až musím Scottovi smeknout poklonu. Osmiletá holčička, která chodí za otcem s prosíkem o prachy na potrat, filipínská teen verze Danny Treja nebo nadržená učitelka španělštiny, to všechno jsou postavy tak strašně blbý a nerealistický, až to vlastně ani nebolí, ale docela příjemně baví :) Sám Gary (S.W.Scott) je vemeno non plus ultra, jehož jediným smyslem existence je hraní tenisu... a v tomto ohledu je to postava dovedená k takové absurditě, až je to vlastně dokonalý. Jasně, vůbec se nedivím, že film má 53% a pro většinu lidí je to odpad, ale ona je to prostě taková hovadina, až mě to neskutečně bavilo :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama