Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zaráží mne zdejší vysoké hodnocení. Přitom na imdb je průměr 6,9/10, k čemuž se spíše přikláním. Tento film není ničím jiným než běžnou romancí o velké lásce, která se pokazila a zase napravila. Jane Fond sice nechá naplno projevit svůj temperament, ale bohužel to nestačilo k tomu, abych si občas nezívl. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá funguje aj dnes, po vyše 40-tich rokoch. Chcehtal som sa takmer vkuse, ale čo ma fakt rozsekalo, boli pasáže so schodami (výnimka z pravidla, že opakovaný vtip nie je vtipom) a potom druhý príchod elektrikára. Okrem toho, vynikajúci herci, medzi Refordom a Fondovou to fakt iskrí. Kiežby aj súčasné komédie boli takéto vtipné (tým netvrdím, že niektoré nie sú, len by ich mohlo byť viac). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto poctivá veselohra šedesátých let z pozitivně naladěné Ameriky. Do toho s dvěma hvězdami - Robertem Redfordem a Jane Fondou a zfilmovanou divadelní hrou, která když se natočí jakkoliv, tak věřím, že pokaždé bude naprosto jiná a pokaždé dokáže bavit. Jednoduše proto, že dialogů na zasmání by se na takový nápad dalo vymýšlet snad i do nekonečna. Super komedie. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Miláčku,vždyť je nesmysl,abych z domu jenom tak odcházel.Mám jenom jedno řešení.Půjdeš ty!"Tuhle komedii mám z nějakého důvodu strašně rád.Možná kvůli jejímu strašně pohodovému stylu,možná kvůli skvělým hláškám,možná kvůli okouzlující Jane Fondové,možná kvůli skvěle cynickému Robertu Redfordovi,možná kvůli výbornému Charlesu Boyerovi nebo možná prostě kvůli těm schodům.Jistě vím to,že se strašně těším na druhé zhlédnutí.90 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo co? Pusa? Nečekal jsem příliš zábavy, ale jen rutinní komedii, kterých v 60-70 letech vznikalo dost. Opak byl pravdou, protože Bosé nohy v parku jsou velmi zábavná a odlehčená podívaná s dvěma skvělými herci. Robert Redford svou postavu skvěle odhadl a podal, ale z Jane Fondové se těžko odchází pohledem. Její roztomilá zamilovanost se dokonale mění do naštvaných nálad a uražených póz. Přirozené a zároveň zábavné. Další dvě postavy nepostrádají nic na své uvěřitelnosti a zábavnosti, ale hlavní dvojice má prostě své hvězdné kouzlo. Scénář střílí s vysokou kadencí hlášky a dvojice je divákovi neuvěřitelně sympatická, přestože si s nimi projdeme prvním obtížným obdobím po jejich svatbě. Takže pane Saks, až zase budete ve městě dejte vědět... PS: proč dnešní komedie nemohou být takové?:( ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama