Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

emma53 

všechny recenze uživatele

Než jsem se propusinkovala půlhodinovými líbánkami, tak to chvilku dalo, ale jinak mohu jen konstatovat, že vidět Roberta s Jane v konverzační komedii, kde jeden je hot a druhý čehý, je naprostá lahůdka. Ovšem mimo tyhle dvě filmové hvězdy tam perlila maminka nevěsty a tak trochu střihnutý soused Victor. Přemýšlím, kteří dva mě zaujali více? A ten byteček byl okouzlující...... koupelna a ložnice pochopitelně vedly prim a to nepíšu o takové prkotině jako je schodiště:-) ()

andrii 

všechny recenze uživatele

...nazuly novomanželské papuče aneb když se vyrojí první nevážně vážné komplikace v domácnosti jedné zamilované dvojice. Zabydlují se. Může se strhat, aby zavřel očka svý, modravý, v pohodlí domácího prostředí a on takhle... :-) Občas "vyřaď" svou serióznost, vyřádi se a vzhůru... za láskou, do manželství, Corie a Paule. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Ti amíci jsou teda padavky, když se tak zadýchají chůzí do pátého patra… :-) Ale ne, byla to legrace, i když mi pár minut trvalo, než jsem se „naladil“ na nevídaně živelný elán v podání Jane Fonda. Zkrátka ženská k pomilování nebo na zabití… Svěží romantická komedie o prvních novomanželských peripetiích poněkud nesourodého páru, a jak v závěru lehce ubrala plyn Jane Fonda, tak ho pořádně sešlápl do té doby rezervovaný právník Robert Redford, který své drahé polovičce beze zbytku dokázal, že se taky umí odvázat. Návštěvy tchýně, bláznivého souseda nebo telefonního technika úsměvné soužití ústředního páru skvěle doplňují. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Očakával som podľa názvu snímky, že by sme sa dočkali aj pár záberov na nohy zvodnej Jane Fondy, no názov zjavne klamal. Miesto toho sme sa dočkali nôh Redforda. Film začal veľmi zaujímavo, vyzeralo to, že sa celý film bude odohrávať v nastolenom tempe, no po hodine to začalo nudiť a tiež sa ukázalo, že do filmu sa toho veľa nevložilo, pretože pôsobí nízkorozpočtovo medzi kulisami jedného otrasného bytu. Áno, je to pravdepodobne jedna z najlepších rolí Jane Fondy, ale to neznamená že jedna hviezda utiahne celý film. Na moje potešenie tu Jane pripomínala svojou ryšavou šticou moju obľúbenú Amy Adams. Robert Redford vo svojich 31 rokoch hral ako vždy dobre. V snímke sa veľa postáv neobjaví, ale polovica z nich dosť lezie na nervy, obzvlášť Redfordova svokra ako aj francúzsky "modrofúz". Posledných 40 minút bola naozaj dosť nuda. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trošku hysterická konverzační dobovka, natočená dle zjevně úspěšné brodvejské divadelní hry. Jojo, tak se to tenkrát dělalo a docela to fungovalo, tyhle doslova intelektuál(ní-ské) oddechovky. R.R. je takový usedlý morous a pragmatik a J.F. pořád hopsá a je celá rozjívená se silným vztahem k mamince a oba byli mladí a krásní a talentovaní a správně dobově tyjatrálně přehrávali a šlehali své vypointované dialogy a celé je to takové staromilské, že nebýt technicolor obrazu a dobových auťáků, jeden by si myslel, že hledí na film někdy z padesátek. Ale vůbec to nevadí! Je to zkrátka milý film o nereálně rozpustilých partnerských vztazích a i po skoro půlstoletí se na to dá koukat. Kdeže ty časy jsou, že. A kde že skončí většina dnešních stádu se blbě podbízejících >romantických< komedií... - - - P.S. A těch pater bylo pět! Celou dobu se to tam řeší, jen ten pisálek zde uvedené synopse coby "o.t.d." nic nepochopil. Pochopitelně... °-/ - - - - - Poprvé viděno 19.11.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu, hodnocení 2151., komentář zde jako stopětapadesátý - 20.11.2013) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Robert Redford (Paul Bratter) nesnášel celodenní nošení obleku a kravaty, což vyžadovala jeho role. O přestávkách mezi natáčením proto nosil kovbojské boty a černý kovbojský klobouk. (anezzik)
  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Při scéně, když jde opilý Paul (Robert Redford) nahoru z parku domů a Corie (Jane Fonda) jde za ním, tak mu nese boty. Při další scéně však říká Paulovi, aby si sundal boty. (griph)

Reklama

Reklama