Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

kareen 

všechny recenze uživatele

Výborná konverzační komedie podle hry Neila Simona o novomanželském páru, který krátce po líbánkách zjišťuje, že i když se mají velmi rádi, jejich povahy i zájmy jsou tak trochu odlišné...I přes skutečnost, že se celý film odehrává až na pár výjímek jen v jedné místnosti, tak jsem se díky vtipným hláškám a jiskřivým dialogům ani chvíli nenudila, naopak mi těch 104 minut uběhlo jako voda. Robert Redford a Jane Fondová hráli velmi dobře, ale ještě víc mě tentokrát pobavili Mildred Natwick jako Coriina matka Ethel a bezkonkurenční Charles Boyer v roli excentrického souseda Victora. A pokud bych chtěla někdy navštívit balkánskou restauraci, nesmím zapomenout polít pelmečky sklenkou uzu, aby mi nezhořkly. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie, která nezapře svůj divadelní původ, díky němuž disponuje špičkovými dialogy, a která je kvalitně obsazena populární dvojicí Robert Redford a Jane Fondová. Oba si své role užívají a ve vedlejších rolích jim zdatně sekunduje tým pomocníků. Veselohra o mladém nezralém manželství, které čelí prvním skutečným problémům při zařizování svého prvního obydlí. Řada kvalitních gagů a klasických hlášek. Celkový dojem: 80 %. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Ti amíci jsou teda padavky, když se tak zadýchají chůzí do pátého patra… :-) Ale ne, byla to legrace, i když mi pár minut trvalo, než jsem se „naladil“ na nevídaně živelný elán v podání Jane Fonda. Zkrátka ženská k pomilování nebo na zabití… Svěží romantická komedie o prvních novomanželských peripetiích poněkud nesourodého páru, a jak v závěru lehce ubrala plyn Jane Fonda, tak ho pořádně sešlápl do té doby rezervovaný právník Robert Redford, který své drahé polovičce beze zbytku dokázal, že se taky umí odvázat. Návštěvy tchýně, bláznivého souseda nebo telefonního technika úsměvné soužití ústředního páru skvěle doplňují. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Miláčku,vždyť je nesmysl,abych z domu jenom tak odcházel.Mám jenom jedno řešení.Půjdeš ty!"Tuhle komedii mám z nějakého důvodu strašně rád.Možná kvůli jejímu strašně pohodovému stylu,možná kvůli skvělým hláškám,možná kvůli okouzlující Jane Fondové,možná kvůli skvěle cynickému Robertu Redfordovi,možná kvůli výbornému Charlesu Boyerovi nebo možná prostě kvůli těm schodům.Jistě vím to,že se strašně těším na druhé zhlédnutí.90 % ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč v programu bylo napsáno tragikomedie... Hloupost. Vynikající komedie s mladým Redfordem a Fonda, ve které se smějete i šesti, devíti a ve skutečnosti pěti poschodím, protože to betonové se nepočítá. Velmi milé. Jane je úžasně veselá a trochu trhlá a Robert je ve své poněkud neobvykle komické roli k sežrání. K tomu ten byt... :) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Mildred Natwick (Ethel Banksová) a Herb Edelman (Harry Pepper) se objevili ve stejných rolích i v divadelní verzi Bosých nohou v parku (v letech 1963-67). (D3VIL)
  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)
  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama