Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný špión zvaný Žralok se vrací do Francie splnit další tajné poslání a netuší, že jeho nastávající, také „státní zaměstnankyně“, právě hájí zájmy Francie vlastním tělem. Ve hře je supertajná zbraň, ale zároveň superblbec, jehož manželka, pracující na ambasádě, je nechtěným svědkem nezákonného obchodu. A o to jde, svůdná Isabella má Jeana-Jacquese na chvíli odklidit z cesty, aby tajné služby získaly informace přes jeho nic netušící manželku. Právě na něj narazí Žralok, před kterým jeho kolegové i nadřízení tají, že tenhle blb s dýmkou, patkou a kabelkou je tím úkolem, na kterém v utajení „pracuje“ jeho krásná snoubenka Isabella. Začíná excelentní honička plná omylů, nedorozumění a mužné síly Jeana Rena, věčně nedovtipného Christiana Claviera a komediálního talentu Valérie Lemercierové. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut mne příliš nebavilo, ale pak jsem na tu hru přistoupil a nakonec se z toho byl velmi příjemně strávený večer, kdy jsem se párkrát velmi dobře zasmál. Dvojice Clavier a Reno je fakt zábavná, a opět se potvrdilo, že tohle prostě Francouzi umí. Postavit k sobě dva zcela odlišné typy lidí, vyhrotit jejich charaktery a poslat je na společnou cestu. Třeba se snímek dočká i svého amerického remaku, jak již to tak bývá zvykem, když hollywood neví kudy kam. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Osvědčení tvůrci, osvědčení herci, obojí vyšlo. Skvělá zápletka (zejména první polovina filmu je napěchována neskutečnými gegy a nápady), výtečný mix akce a humoru, léty prověřená chemie Christiana Claviera a Jeana Reno, stopáž využitá na maximum, hromada hlášek, herci, kteří si své role užívají a neskutečná pohoda, která z celého filmu sálá od začátku až do konce. Tohle se prostě povedlo. 78%. ()

Reklama

M0rSalis 

všechny recenze uživatele

Tohle je bláznivá komedie v pravém slova smyslu, jedno se frantíkům musí nechat, mají úžasné a osobité komedie. Jean Reno a Christian Clavier už prostě tak nějak k sobě patří a jde jim to dobře, když připočteme krásnou Isabelle Renauld a svéráznou Valérii Lemencier, tak jde vskutku o hvězdné obsazení. Tuto komedii můžu vidět třeba tisíckrát ale část kdy Reno v amoku jede s Clavierem v autě je stále neuvěřitelně vtipná. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

První čtvrthodinka je taková slabší, ale pak se to rozjede. Co si budeme povídat, celé je to taková přímočará blbinka, ale co na tom, když je to taková švanda? A úplně nejvtipnější je tady Jean Reno, ty jeho cholerické výstupy vážně nemají chybu. Jo, pro bláznivé francouzské komedie jsem měla vždycky slabost... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo momentální náladou, možná (spíše) ne, ale tenhle film se mi vlastně skoro vůbec nelíbil. Nebýt Jeana Rena, díky němuž bylo několik momentů lehce úsměvných, šlo by snad o naprostý průšvih. Ano, já vím, že všechna ta trapnost, přehnanost, ukřičenost a zběsilost měla být vtipná... Jenže nebyla. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se děj odehrává v Kolumbii, je v jednom záběru možné vidět Mexickou vlajku. (Terva)
  • Ve filmu je vidět celá řada vozů Citroën, například XM V6 Finish "Ambiance", BX 16 TGS nebo C25 Combi E. "Comfort". (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Mexiku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno