Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je další z filmu na který teď po letech koukám a srovnávám moje hodnocení dřív a teď. A opět musím moje hodnocení trochu poupravit. Zase to srovnávám se všemi filmy Seagala napříč a hlavně těmi novými a sice tenhle není tak dobrý myšleno, že není Tako dobrý po té béčkovité kvalitě jako třeba ty bestie a jiné co jsem teď viděl. No, ale oproti těm novým je lepší nebo alespoň proti některým. Máme tu Stevena v trochu jiné roli a to tajného agenta který nejdřív ukáže jak umí jezdit bourákem pomalu na úrovni prvních rychle a zběsile :-) a taky jako vězně v přestrojení. Jinak příběh je klasika. Typci kvůli něčemu jdou do vězení kde je právě Steven a pak se rozjede smršť kulek, kopu, houpání po lanech a dokonce pak i vidíme jak Seagal letí vzduchem z helikoptéry. Takže jo na béčko slušný, jen mě moc neseděl ten raperský podkres a tím i třeba to jak tam Seagal vypadal. Bitky tu má trochu a taky jsem možná čekal víc, ale každopádně pokud někdo má rád ty starší jeho filmy tak bude asi spokojenej. Za mě 54% a tři hvězdy ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Seagal byl vždy hrozný herec, ale uměl ty svoje chvaty - teď, něco po padesátce, neumí ani to. Co hůř, ve chvílích, kdy někoho naprosto pomalu mlátí a ten pak odletí o pět metrů a udělá přitom salto s pěti vruty, vážně uvažujete nad tím, že tohle definuje filmovou trapnost. Nuzní rapeři a ještě nuznější herci Ja Rule a Kurupt jsou jako osina v prdeli. Scénář je úplně na hovno, nejvíc mě asi dostal 'emotivní' výkon Ja Ruleho, když se dozvěděl, že Sasha (Seagal) je agent v utajení. Jinak další trapárny, jako střílející vězni jeden přes druhého, aniž by jeden druhého zranil, sestřelení rakety samopalem z vrtulníku či náhlá neschopnost záporáků trefit jakýkoliv cíl, přestože na začátku trefili kohokoliv na jakoukoliv vzdálenost bez mrknutí oka.. to vše dělá céčkové filmy tím, čím jsou.. nezkousnutelnou nudou. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejhorší, co se může stát akčnímu filmu, ve kterém neúčinkuje žádný herec, je nechat postavy o něčem vážném diskutovat. Zvlášť když věty jsou sestavené z těch nejotřepanějších klišé. V takových chvílích to má skoro blízko k parodii (pouze to tvůrci mysleli smrtelně vážně). Film, jehož název poměrně přesně vystihuje Seagalovu kariéru, ale kupodivu nebyl až tak strašný, jak jsem čekal. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Seagal je pro mě živá legenda akčního žánru a tak mě docela mrzí, když se objevuje ve filmech jako je "Na pokraji smrti". Ale na nájem si člověk nějak vydělat musí...Skoro všechno je tady špatně - od třetiřadého scénáře, jenž jde ruku v ruce s neschopnou režií a zmateným střihem, po většinu akčních scén. Na druhou stranu Steven v sobě pořád má to svoje charisma, které prostě bude fungovat, i kdyby měl o dalších třicet kilo navíc a některé scény jsou docela povedené. A jsou to především ty, ve kterých se objevuje (na tento film přímo lahůdková) mrcha s modrými očními stíny Nia Peeples...Vzpomínáte si na seriál "Walker, Texas Ranger"? Ano, je to opravdu rangerka Sydney. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto že je akcia pre veľké plátno? Poznám XY videobéčok, ktoré by si to zaslúžili viac ako toto dielo, ktoré nemá ani kvapku invencie či originálnych nápadov. Je to síce malinký krôčik od fiaska, ale ak sa budete baviť na úkor tvorcov, ktorý to zrejme mysleli naozaj vážne, keď sa ich myšlienkové pochody rozhodli natočiť ultracoolový superakčňák, budete spokojný. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Pri natáčani učil Steven Seagal (Sasha) Niu Peeples nejaké bojové úkroky. (Seag)
  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Záběry parašutistů vyskakujících z letadla byly použity z filmu Navy SEALS (1990). (becki_tu)

Reklama

Reklama