Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...obávam sa,že aj v rokoch 80-tych za socializmu keď ľudia boli vďační skoro za akýkoľvek akčný film....by toto vyvolávalo len vysmešný úškrn...ten obltlstnutý S.S. navlečený v nejakom väzenskom "bodie" ..tie trápne reči...akčné scény :(......tak to už Jiři Krampol keď naháňal na motorke škodovku v časti Cyklista -seriál:Malý pitaval z veľkého mesta - tak už to bolo akčnejšie...kto videl pochopí...toto bol hrozný film - odpad.Viackrát nepozerám.originál dvd niekomu podarujem alebo zahodím. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nejhorší, co se může stát akčnímu filmu, ve kterém neúčinkuje žádný herec, je nechat postavy o něčem vážném diskutovat. Zvlášť když věty jsou sestavené z těch nejotřepanějších klišé. V takových chvílích to má skoro blízko k parodii (pouze to tvůrci mysleli smrtelně vážně). Film, jehož název poměrně přesně vystihuje Seagalovu kariéru, ale kupodivu nebyl až tak strašný, jak jsem čekal. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vezmeme hodně cool místo, vezmeme bandu cool černochů, do středu toho všeho dáme cool kočku v černé kůži a ultracool Seagala a natočíme to tím naprosto nejcoolovějším způsobem... njn, když některé producenty baví vyhazovat peníze, je to čistě jejich věc. Oni z toho musejí platit chod společnosti, mě to naštěstí stojí jen trpělivost a trochu času... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle me docela mile prekvapilo. Jeden z tech lepsich novejch Seagalovo filmu. Pribeh neni uplne nejdementnejsi a je pekne sviznej. Seagal vypada sice jako tlustej duchodce, ale aspon je normalne oblecenej a nerika ty svoje obvykly trapny hlasky. Taky se moc nerve, ale spis strili, coz je taky dobre. Skoro 3/4 filmu se tu jen strili a je videt, ze se reziser snazil, aby akce byla co nejvic cool a to se mu povedlo. Nechapu to nizky hodnoceni, podle me to je prumernej akcni film. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem sledoval jednou po ocku, s vypnutym zvukem pri praci u jednoho znameho a myslel jsem ze zesilim. Znate ten pocit kdy se vam neco tak hnusi, ze se musite na to neustale divat, abyste se presvedcili ze to je pravda? Seagal se svymi prebytecnymi desitkami kil a tuny cernochu hrajici si na drsnaky a snazici se o zapletku - z toho se mi otevira kudla v kapse... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Scény z vězení byly natáčeny ve starém STASi vězení v Berlíně. (becki_tu)
  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)

Reklama

Reklama