Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Got To Get You In My Life - Matthew Sweet/Susanna Hoffs ,2. Here Comes the Sun - Colbie Caillat ,3. Nowhere Man - Landon Pigg ,4. I'm Looking Through You - Tyler Hilton ,5. I Want To Hold Your Hand - Hope ,6. I'll Follow the Sun - Glen Phillips ,7. Here, There, and Everywhere - Mikal Blue ,8. With a Little Help from My Friends - Karey Kirkpatrick ,9. All You Need Is Love - Paulist Choristers of California ,10. Here Comes the Cun - Mikal Blue/Colbie Caillat ,11. Leaves of Autumn - Paulist Choristers of California , ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nazývat tento film odpadem by bylo to necitlivé, nazývat jej vynikajícím zase moc přecitlivělé. Měl nápad a to se mi líbilo, snažil se diváka upoutat a rozhodně se mohl pyšnit neotřelým námětem. To však bohužel nestačilo. Na nápadu vzít dceru spolu s otcem do světa fantazie není nic špatného, i dialogy se povedly, film mi však místy připadal neskutečně dětinský, jako by se snažil diváka stále překvapovat, to se mu docela povedlo, bohužel ne v tom nejlepším slova smyslu. V některých momentech se neskutečně táhl, v jiných zase cosi chybělo. Na druhou stranu nemůžu napsat, že by byl špatný to ne, když se na něj podívám jako na celek, rozhoduji se mezi průměrným až lehce nadprůměrným výsledkem, škoda, že tady neexistují tři a půl hvězdičky. Film doporučuji, ale varuji, nelze na něj mít vysoké nároky, ty totiž v žádném případě nemůže splnit. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Tatínek nebyl kdysi takový. Kdysi byl králem. Silným a mocným. Ale jednou své království opustil…. Filmů na téma ,,špatný táta u kterého má práce přednost a dítě to míní změnit“ je hodně. Některý má pobavit, jiný rozbrečet a tenhle (?) má za úkol ,,proběhnout“. Moc vtipu nezažijeme. Také rozuzlení ve stylu - ,,vše co potřebuješ je láska“ - není nic světobornýho, ale i v životě by mohlo fungovat. Taková jednohubka apelující na rodinné hodnoty, která se dá spíchnout během chvilky. Úsměvné tak je pouze finále, ve kterém se velký kapitalista zamyslí a spíš než na zisky začne myslet na dobro svých zaměstnanců. To už nezní jako pohádka pro děti, ale pro dospělé. Jestli to není spíš sci-fi. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE NAPĚTÍ * ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Workoholický otec, který se svou dcerou tráví pramálo času, je častým námětem k různým rodinným komediím. I ve filmu "Tak si představ", je synopse příběhu stejná. Až na to, že se zde objevuje míra fantasie. Dcera má kouzelnou dečku, která ji dostává do království princezen, které vidí dopředu. Tato dečka se i stane pojítkem, které upevní vztah dcery a otce. Otec totiž využije tohoto magického kusu látky k pracovním úspěchům v investiční firmě. Stane se výborným rádcem v oboru investování a je všude oblíben. Když ale přijde nabídka na vedení firmy, tak si musí otec vlastně uvědomit, co chce víc -- jestli práci nebo dceru ? To vše se dozvíte v této nové komedii s Eddiem Murphym v hlavní roli. Příjemná oddychovka, která nenudí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně už strašně obehrané téma. Muž zaneprázdněný prací nemá moc času na rodinu a neuvědomuje si tak, jak moc je důležitá a důležitější než cokoli. Viděli jsme to ve filmech už mockrát. Rozdíl je snad jen v tom, že jde o jakousi mocnou deku, která krom jiného dokáže věštit propad nebo vzrůst akcií. A světe div se, tuto deku má zrovna dcera strašně zaměstnaného muže, takže ten má největší šanci se s ní sblížit a věnovat se jí. Samozřejmě, že mu to nakonec dojde, každý správný americký rodinný film musí mít svůj happy end. Další důležitý faktor je Eddie Murphy. Ten se na některých scénách doslova vyřádil, jak to umí jen on. Žel bohu jich bylo málo. Film je takovým rodinnou odpočinkovou záležitostí, která vás sice nezarazí do křesel, ale místy pobaví. Ostatně, Karey Kirkpatrick má s podobnými filmy bohaté zkušenosti a celkem to umí. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama