Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto filmu mám několik pochval, ale i výtek, film je docela dobře natočený, jako první díl velmi zajímavý, ale na druhou stranu ne úplně dokončený, docela se mi líbil, jasně, dá se předvídat, co se stane, každý film má své pro i proti. Při prvním shlédnutí to bylo tak 80 procent, při druhém 60 a nyní se na něj s chutí podívám, tak jednou za rok, stačí mi to a naprosto přesně vím, co za film to je. Závěr: Naprosto obyčejný a průměrný film, který stojí za shlédnutí tak jednou ročně. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Ve většině ohledů stěží průměrná,vyvařená záležitost s otravnou Sandrou Bullock,ale zato s jako vždy vynikajícím a šarmantním Michaelem Cainem.A jakkoliv je většina vtipů tisíckrát viděná a neoriginální,stejně jsem se jim občas znovu zasmál.Další film,který mě jeden večer obstojně pobavil a za pár dní si na něj ani nevzpomenu.Takových je mnoho.S ostřejším,satiricky mířeným scénářem by měla Slečna Drsňák mnohem delší trvanlivost než jako politicky naprosto korektní komedie,kterých každý rok vzniká alespoň tucet a všechny jedou podle stejného mustru. 60 % ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco bych zkusila, nedělala jsem to od střední. - Na tomto pódiu souložit nebudete." Co se dá dělat, agentka FBI v dresu Miss New Jersey mě bavila. A ještě víc mě bavil Victor Melling, když ladně přetvářel ošklivá a sprostá káčátka v labutě milující světový mír. Trochu slabší to bylo s chytáním teroristy, planutím vášní mezi spolupracovníky a různými jinými naivními pitomostmi, ale za mě to bylo celkem fajn. Přesto se na žádnou přehlídku vyzáblin v nejbližší době nechystám. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Dobře přiznávám, že tohle je moje slabost z mých mladých hloupých let. Která holka by nechtěla být zároveň tajnou agentkou, z které se přes noc stane krásná modelka. Myslím, že každá malinká o tom tajně sní a já byla mezi nimi. Tak možná z nostalgie, nebo z něčeho takového jsem dala takového hodnocení, snad mě za to někteří neproklejí :o) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je snaživá holka, dokonce si to i sama produkovala. Ale ať se snaží sebevíce, svoji hereckou - neřku-li komediální - topornost nezakryje. Zábavných scén tu je pokrovnu, ale tak blbý, aby z toho člověk blil, to není. Ovšem jedna scéna stojí za zmínku - když Sandra vychází z hangáru s novou vizáží supermodelky. Teda kočka to fakt je, to se musí nechat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)
  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)

Reklama

Reklama