Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jakoby někdo vzal Válku Roseových, důkladně ji povařil, pak sáček vytáhl, usušil, znovu položil do šálku, zalil vlažnou vodou a tuhle břečku servíroval nejméně oblíbené tetičce na rodinné oslavě. ___ Nemá to ani zdaleka krutou - ba přímo smrtící - ironii rozpadajícího se vztahu jako Roseovi. Jedním z mnoha důvodů, proč to zmiňovanému vzoru s velmi podobnou zápletkou nesahá ani po chodidla, je, že ústřední dvojice tohohle odvaru se chová jako pubertální spratci. Oba jsou frackovitě rozmazlení, takže divák nemá komu fandit._____ Ubohé pokusy o vtip z první poloviny filmu ustoupí v té druhé půlce přiboudlému melodramatu. /8. 6. 12./ ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Zařazení mezi romantické komedie není úplně výstižné. Příběh je pojatý o poznání jinak, za což jsem opravdu nesmírně rád a je více realistický než cokoliv kupříkladu z nekonečné řady tolik oblíbených Sandlerovek. Soužití v podobné situaci se často před kameru nedostane. A když už ano, tak ne moc kvalitně. Největším pozitivem je samozřejmě přítomnost kouzelné Jennifer Aniston, kterou já můžu, a to hodně. Naopak komediální rozměr má podle všeho do Rozchodu! vnést Justin Long. Přitom se celý snímek nese v pohodovém duchu a tohle absolutně nepotřebuje. Ještě že nedostal příliš prostoru, protože jednak nebyl vtipný a já na jeho místě bych se i bál odvety ze strany gayů. O poznání jinak se vyvrbí konec, aspoň mě překvapil. Nebýt tedy Justina Longa, dám plný, takhle jen 85% ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi vážně moc líbilo. Čekal jsem jen další průměrnou šablonovitou pohádku jakých se k nám z Ameriky valí každoročně tucet. Ale přišel vlastně docela smutný snímek, u kterého se sice párkrát zasmějete mnohem víc vás však donutí přemýšlet. Nakonec musím pochválit i perfektní výkony Jennifer Aniston a Vince Vaughna, kterým jejich postavy a city lehce uvěříte. Pokud tedy chcete vidět trochu jinou romantickou komedii neváhejte ani minutu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se toho obával už kvůli různým recenzím a názorů řady lidí, tak jsem byl velmi příjemně překvapen. Vince Vaughn a Jennifer Aniston jsou perfektní dvojka a já doufal, že jim to nakonec vyjde. I když nejsem daleko od pravdy a oni se do sebe zahleděli více než dost a možná že se budou i brát. Film by se mohl srovnávat s Válkou Roseových, ale to by byla velká škoda, protože tento film je tak trochu něco jiného i když na stejné téma. Celkem dobře se na to koukalo a film příjemně a svižně ubíhal. Jsem rád, že se občas urodí celkem slušná komedie od skupiny Frat Pack a je dobře že si Vince k sobě přibrali. I když na to nevypadá je to komediální typ. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem úplně něco jiného a musím říct, že jako celek se mi to prostě nelíbilo a minimálně tam chybělo alespoň něco, aby byl důvod se na to podívat znova nebo alespoň nějaké scény k zapamatování. Pravdou však je, že film v mnoha místech opravdu působí reálně "ze života"... To ale (i přes docela dobré herecké duo) stačí pouze na průměrný film, na který rychle zapomenete... Škoda, čekal jsem alespoň o trochu víc... ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Původní závěr se nelíbil divákům na testovací projekci, a tak herci museli zpět před kameru. Podle zákulisních informací snímek nakonec nekončí příliš odlišně, jen se přepsalo několik scén. (imro)
  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)

Reklama

Reklama