Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jakoby někdo vzal Válku Roseových, důkladně ji povařil, pak sáček vytáhl, usušil, znovu položil do šálku, zalil vlažnou vodou a tuhle břečku servíroval nejméně oblíbené tetičce na rodinné oslavě. ___ Nemá to ani zdaleka krutou - ba přímo smrtící - ironii rozpadajícího se vztahu jako Roseovi. Jedním z mnoha důvodů, proč to zmiňovanému vzoru s velmi podobnou zápletkou nesahá ani po chodidla, je, že ústřední dvojice tohohle odvaru se chová jako pubertální spratci. Oba jsou frackovitě rozmazlení, takže divák nemá komu fandit._____ Ubohé pokusy o vtip z první poloviny filmu ustoupí v té druhé půlce přiboudlému melodramatu. /8. 6. 12./ ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tento film má ve svém popisu romantický,drama,komedie....no,nevěřte tomu.Romantika se žádná nekoná,že by jste se zasmáli taky nehrozí a tak zůstává to drama.Jenže to je tak mdlé,že to ani nestojí za řeč a určitě jste viděli mraky lepších.Je to škoda,protože na dvojici Aniston-Vaughn jsem se opravdu těšila. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když si blb a kravka něco začnou, sestěhují se a pak si hrají na Roseovy. Prostě slabé. Zde to Aniston ještě pořád schytává za svou nesympatičnost a hereckou neschopnost. V poslední době se to trochu zlepšilo, ale tady pořád ukazuje jen to, co mi na ní nejvíce vadí. Topornou nesympatičnost. Vaughn sice hraje to, co vždycky, ale ten mě baví. I když tady hraje fakt blba. 2.5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento film nieje komédia. Je to skôr vzťahová dráma s humornými vsuvkami. A ten, kto má s takýmto druhom rozchodu skúsenosti, tak dá určite za pravdu, že mimoriadne realistická. Keďže som čakal komédiu, mal by som byť sklamaný, ale nie som. Je to sympatické a vyvážené dielo, ktoré má podarený dej a hlavne funguje chémia medzi oboma predstaviteľmi. Odporúčam vám pozrieť si ho ako návod na vyvarovanie sa chýb počas rozchodu. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Peyton Reed natočil nudnou komedii, dalo se z ní vytěžit mnohem víc, když už romantická linka nestojí za nic, mohlo by být aspoň dostatečné množství vtipů, ale to se nekoná. Hned jedna z prvních scén na zápase s hot – dogama byla trapná, až sem pomalu nevěřil… Vince Vaughn mi v komediích nevadí ba naopak, ale zde to bylo zcela naopak, naproti Jennifer, která hrála v pohodě. Slabých 5/10 – jednou stačilo, víckrát už ne… ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Původní závěr se nelíbil divákům na testovací projekci, a tak herci museli zpět před kameru. Podle zákulisních informací snímek nakonec nekončí příliš odlišně, jen se přepsalo několik scén. (imro)
  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)

Reklama

Reklama