Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobré vtípky, dobré scénky, celý film je založen na ústřední dvojici perfektních komediálních herců Aniston a Vaughn, ale bohužel ani tito dva nedokážou z tohoto ohraného tématu vykouzlit více než 3*. Nerada tu frázi používám, ale prostě je to ta průměrná odpočinková romantická komedie, a ač se v tom někteří snaží najít víc, myslím, že hvězdičky můžou přidávat maximálně za oblíbenost herce/herečky. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Vztahové komedie o rozchodu jsou vždycky zábavnější, než romantické kýče o tom, jak se dva našli, aby se samou láskou ucvrlikali k svatbě a ošatce uchechtaných mimin. Samozřejmě, že toto nelze ani vzdáleně přirovnávat k brilantně mrazivým Roseovým. Už jen proto, že je tam v závěru patrná trochu moc okatá snaha o jakýsi laskavý smír , nicméně potěšilo mě narušení tradičního klišé, kdy se dva partneři trochu pohlásí, pozahýbají, aby si pak v závěrečném plačtivém happyendu zase padli do náruče jako osudová siamčata. Tohoto medu nás naštěstí tvůrci ušetřili, takže až na stagnující poslední třetinu se to rozhodně dá skousnout jako vcelku zdařilá oddechovka. Vaughn udržuje snesitelneou úroveň humoru, Anistonka je tak nějak na dekoraci, ale jako pár jsou celkem uvěřitelní. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Rozpačitě vtipné (NENÍ to komedie... tak proč jen Vaughn tak usilovně hláškuje?) a v závěru neuspokojivé. Na spoustě míst ale dokonale výstižné v otázce vztahů a partnerského soužití. Paradoxně hlavně myšlenkou v pozadí, nikoliv do puntíku trefným zpracováním. Film, o kterém se mnohem lépe přemýšlí než se na něj kouká. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když se dostane k sobě mužský a ženský svět vzniká dimenze co nemá na této planetě obdoby. Ta dimenze totiž obsahuje snad všechny doposud objevené emoce. Proto taky miluji tak moc ten ženský svět. Bez něj bych totiž nikdy nezažil tak silnou a tak obrovskou paletu emocí. Bez těchto dvou světů by nikdy nemohli vznikat romantické komedie, které se někdy povedou a někdy ne. V tomhle případě se romantická komedie spíše povedla. Díky nádherné Jennifer Aniston jsem viděl i pořádnou porci ženské krásy. Závěrečný rozchod s tímto filmem však proběhne bez větších emocí a to je škoda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie. No, tak Rozchod zrovna romantický není, v tomto případě možná začátek a konec, a jako komedie se mi to taky moc nejevilo, takže je to spíš slabší průměr, kde bych chtěl ovšem vyzdvihnout výkony herců, především Anniston, která je fakt kočka a jen blázen by se s ní rozcházel:-) 50% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)
  • Přestože Jennifer Aniston a Vince Vaughn hráli rozhádaný pár, během natáčení se naopak dali dohromady. Románek jim ale dlouho nevydržel. (xjane)

Reklama

Reklama