Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co jejich rodiče zemřeli při autonehodě, stěhují se sourozenci Loren a Abby ke svému strýčkovi, který se na floridském maloměstě snaží zprovoznit lunapark. Abby ale padne do oka psychopatickému vůdci místního gangu Dutrovi a oba sourozenci musí čelit vystupňované šikaně, kulminující krvavou lázní v lunaparku... (choze)

Recenze (61)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

The New Kids je příjemný a místy slušně mrazivý thriller, který nám zas jednou ukazuje, kam ta dnešní mládež spěje. Je zde dobře odvedená práce ze strany všech herců (mj. tehdy ještě relativně neznámí James Spider a Eric Stoltz). Napětí houstne a teror se s dějem stupňuje až do finálního masakru v lunaparku. Potěší i zdánlivě dobrý ale otevřený konec, který dává příslib dalšímu pokračování. No lidi, dávejte si bacha na výtržníky, obzvlášť když je poblíž lunapark. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Súrodneci Abby a Loren MacWilliamsovci sa po tragickej smrti rodičov presťahujú ku svojmu strýkovi Charliemu. Začnú žiť v malom meste na Floride. Tam natrafia na partiu miestnych násilníckych buranov, ktorí im poriadne strpčujú život. Ich vzájomná averzia vygraduje do surového, krvavého konfliktu. Označenie snímku "The New Kids" ako horror je nesprávne. Ja by som ho charakterizoval ako celkom obstojný americký, béčkový, teenagerský thriller s exploitation respektíve hixploitation prvkami. *** ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja tieto Grindhouse trashe nemusím. Tvári sa to strašne vážne, ale je to totálne trápne. Tá banda chuligánov, ktorá terorizuje ústredných hrdinov, mi pripadala totálne infantilná a ich správanie nezmyselné. No a keď už konečne došlo na nejaké to vraždenie, tak to bola nuda bez napätia, vynaliezavosti alebo poriadnej brutality. Jednu hviezdičku dávam za pár známych hviezd v obsadení.Vychudnutý mladučký James Spader mi v tom psycho móde trochu pripomínal Clancy Browna. 2/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Loren a Abby. Sourozenci, který se vezme do opatrovnictví jejich strejček. Zpočátku mi to připadalo, že si je bral spíš jako levnou pracovní sílu než jako součást rodiny. Sice tomu tak nebylo, ale kolikrát to tak fakt vyznívalo. Sourozenci si našli i nějaký ty protějšky na randění, takže by se zdálo, že je vše OK. Jenže jak už to tak tradičně bývá. I tady se najde banda vmístních vidláků, která začne dávat sourozencům pěkný kapky. Jenže sourozenci jsou dětmi plukovníka takže to nejsou žádný ořezávátka a snaží se teroru čelit. Rozhodně nečekejte žádné gore scény. Nasilí je tu podáno ( pro normálního diváka ) v celkem přijatelné míře. Teror se postupně stupňuje a tím houstne atmosféra i napětí. Filmu by se dalo i ledasco vytknout, ale přihlížím k roku vzniku, kdy se podobný nešvary vyskytovaly skoro v každým hororu. Mě se tenhle film trefil do noty. Parádní zábava v přijatelné stopáži. Za mě spokojenost. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Čistě krystalická ryzí osmdesátková záležitost. Nevím jestli by tahle nová mládež oslovila dnešní mládež. Asi spíš ne, protože na jejich gusto by tam bylo málo krve, gore a prakticky žádná nahota, ale pro nás co jsme na těhlech filmech vyrostli je to přeci jenom něco jiného. Jasně, že ten film má vcelku primitivní scénář a místy je hodně naivní a neřeší některý podstatný detaily, ale koho to sere, když se jedná o zručné filmařské řemeslo které šlape od první do poslední minuty? Jak už tu někteří trefně napsali, tak kromě toho, že film lze považovat za nepřímého předchůdce novějšího a brutálnějšího Eden Lake, tak v čem vyniká je opravdu postupné gradování napětí a celkové atmosféry. Od pozvolného rozjezdu začínajícího nenápadnou psychickou šikanou přes šikanu fyzickou až k nekompromisní závěrečné dvacetiminutovce. Spader a jeho psychopatickej hezounek tady každopádně podává svůj životní výkon, kterému už se pak v žádném filmu ani nepřiblížil. Ústřední sourozenecké duo pak rozhodně nejsou žádní uplakánci a nebojí se agresorům nekompromisně postavit. Za mě rozhodně kvalitní atmosférická nostalgie a po opakovaném shlédnutí i poctivý čtyři hvězdice.75% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama