Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Som jediná komu vyššie napísaný obsah nezodpovedá realite? Na základe neho som mala o filme úplne inú predstavu. No ale nevadí, tým pádom som bola vkuse prekvapovaná vývojom. Čo sa týka Autopsy - námet je super, nočná opustená nemocnica už sama o sebe vytvára dosť napätú atmosféru, k čomu sa vkuse pridáva pocit, že je niečo zle. Dokonca sa tu vyskytlo niekoľko drsných scén, čo bolo super, aj keď po stránke prevedenia to už pokulhávalo. V posledných minútach ako sa tá kočka dostala konečne k svojmu frajerovi som naozaj nevedela, či mi je zle alebo sa mám smiať, či plakať. Ak by som vypustila fakt, že množstvo scén bolo nereálnych, úplne mimo aj spolu so správaním postáv, a keby do popisu bola pridaná aj "komédia", zvážila by som 4*. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

V žánri slasheru by som povedal, že skôr podpriemer. Príbeh tisíckrát prevarený, herecké obsadenie tiež priemerné, po čase som opäť videl Roberta Patricka (tentoraz s hlasom veľmi podobným Jigsawovmu), hlavná hrdinka sa mení z krehkého a vystrašeného dievčatka na neľútostného zabijáka túžiaceho po odplate (s hláškami typu You are next alebo Bleed out bitch). Myslím si, že aj tie gore scény boli skôr priemerné, čo sa dnešného trendu týka. Keď vám tento snímok ujde, nič veľké sa nestane. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Klasické video edition, kdy slovo klasické nemá z klasikou nic společného. Jediné co zbystří pozornost je neobvykle syrový deviantní výstup Michaela Bowena a velice slušný herecký výkon podává i objekt jeho zájmu...Jessica Lowndes. Jinak ovšem obvyklá tupost, odpovídající názvu, plakátu i obsahu ve zkratce, a vyústění už je čistokrevná parodie. Asi jako kdyby se Váš řezník rozhodl natočit doma Švankmajera. 20% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Koho auto porazí, toho doktor dorazí.“ Malá rada. Pokud vám lékař na pohotovosti, pod záminkou, že je to při preventivním vyšetření po drobné autonehodě běžný postup, začne rozvěšovat orgány a vnitřnosti na stojany okolo vašeho lehátka, zpozorněte a vyžádejte si formulář k informovanému souhlasu! Celkem zábavný slasher s kreativním gore, obětavými sestřičkami i dvěma zdravotními bratry, příležitostnými čtveráky a sadisty. ARO_OKÉNKO: [][] Jaké reference má poliklinika v Louisianě? 1) Komunikativnost. Doktor Benway vám vysvětlí, co všechno se vám chystá ufiknout a proč. 2) Motivace k zdravému životnímu stylu. Lékaři před operací provozují jogging, běhají s (za) pacienty po celé budově. 3) Personál má smysl pro humor a cit pro timing. „Planý poplach, strážníku, tady se nic špatného neděje.[][] Z letáčku v ordinaci: „První pomoc poskytujeme tak, aby zároveň (ne)byla pomocí poslední!“ Typ úrazu: Jen malý kousek skla. Tři stehy postačí. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama