Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten film by se měl jmenovat Panoptikum Hrůzy než Pitva. Kdybych to měl hodnotit po hororové stránce tak hodně dobré různých orgánů se zde válí hodně je to krvavé a obsahuje to hodně gore. Po dějové stránce je to už,ale bída v celém filmu přežije takřka až do konce feťák,který si zde chodí jak kdyby mu to tady patřilo a skoro nikdo ho nehledá. Navíc je to takový idiot,který si normálně v nemocnici dá jointa,když každou chvílí má jít na kontrolu svého stavu. Hlavní sestra je tak neschopná, že by nedokázala uhlídat snad ani novorozence v kolébce a o těch dvou kreténech trestancích ani nemluvím panebože však jen stačilo sedět u kamer a hlídat to nemůže být tak těžké. I policista má slušně vymleto v mozku (pokud nějaký teda má) jelikož jde do nemocnice, která má byt 3 roky zavřené a není a nepříjde mu to vůbec divné. Ke konci to už získává nádech parodie (viz chlápek s rozvěšenýma vnitřnostmi jako na vánočním stromku) a konec je zbytečně brzo utnut (přežil to nebo ne) 60 procent budu hodný ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Idea není zlá. Celý film se točí v kruhu mrtvol, povalujících se noh a rukou, vysících střev, jater, no vlastně všech vnitřností. Film sice nedává v některých místech smysl, a říkáte si, vlastně co je to za kravinu, že manželka doktora vypadá jak zombie a přitom má obarvené vlasy?:D nebo frajer má všechny vnitřnosti venku? ono na tom by nic nebylo hold to ma všechno pečlivě pospojované a ono to nejak funguje, ale jak má spojený krk s plícema které vysí 2 metry od něj ve vzduchu? Jak může ten člověk mluvit?:D jak se mu okyslyčuje mozek?:D Stejně to je na efekt já to chápu a o nic jiného vlastně v tomdle filmu nešlo. Jenom si udělat solidní srandu z nemocničního prostředí kterému vládne Terminátor :D ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

V žánri slasheru by som povedal, že skôr podpriemer. Príbeh tisíckrát prevarený, herecké obsadenie tiež priemerné, po čase som opäť videl Roberta Patricka (tentoraz s hlasom veľmi podobným Jigsawovmu), hlavná hrdinka sa mení z krehkého a vystrašeného dievčatka na neľútostného zabijáka túžiaceho po odplate (s hláškami typu You are next alebo Bleed out bitch). Myslím si, že aj tie gore scény boli skôr priemerné, čo sa dnešného trendu týka. Keď vám tento snímok ujde, nič veľké sa nestane. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem narazil na dobrou oddechovou naháněčku, která se neodehrává někde v domě či lese, ale v potemnělé nemocnici. Líbil se mi výběr herců, líbila se mi pointa a líbilo se mi jak to hezky odsejpá. Žádný zbytečný kecy, žádný hluchý místa. Prostě svižná krvavá zábava, kterou kazí jenom to nesmyslné chování postav a samozřejmě asi milion chyb a kravin. Ten závěrečný záběr na vnitřnosti byl opravdu mňamkózní (tento výraz pochází od uživatele Hrabo, snad mi promine :-D). 60% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama