Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to standardně – nikdo nemá signál!! Banda přátel se po dopravní nehodě ocitne uprostřed noci kdesi mimo civilizaci, když kolem náhle projede sanitka s hodně divnou posádkou. Za chvíli jsme nicméně v oficiálně několik let zavřené nemocnici, ve které už brzy začnou křupat kosti, končetiny končit v nepřirozených polohách, orgány mimo lidská těla a hranice logiky se začnou překračovat mílovými kroky. Nic na tom nemění ani fakt, že sadistického doktora tu hraje (stroj z tekutého kovu) Robert Patrick, který z tohohle omylu nájem na dva měsíce dopředu těžko zaplatil. Když se jeho umírající ženuška (pro kterou novým nedobrovolným „pacientům“ odebírá orgány) chichotá na smrtelné posteli a on stojí po výbuchu zohavený za dveřmi, může to slabším povahám dělat potíže, ti, kteří už něco viděli, budou naopak jen těžko hledat slova. Celé se to totiž velmi neobratně schovává za rádoby vtipné momenty a zábavný look, nic ale nezabrání tomu, že herci jsou horší než průměrní, pobíhají bez ladu a skladu z patra do patra a že tahle pásová amatérská výroba musí už ve střižně obtěžovat samotné tvůrce. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Som jediná komu vyššie napísaný obsah nezodpovedá realite? Na základe neho som mala o filme úplne inú predstavu. No ale nevadí, tým pádom som bola vkuse prekvapovaná vývojom. Čo sa týka Autopsy - námet je super, nočná opustená nemocnica už sama o sebe vytvára dosť napätú atmosféru, k čomu sa vkuse pridáva pocit, že je niečo zle. Dokonca sa tu vyskytlo niekoľko drsných scén, čo bolo super, aj keď po stránke prevedenia to už pokulhávalo. V posledných minútach ako sa tá kočka dostala konečne k svojmu frajerovi som naozaj nevedela, či mi je zle alebo sa mám smiať, či plakať. Ak by som vypustila fakt, že množstvo scén bolo nereálnych, úplne mimo aj spolu so správaním postáv, a keby do popisu bola pridaná aj "komédia", zvážila by som 4*. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický nizkorozpočtový torture gore horror s velmi jednoduchým až triviálním dějem o jednom šíleném doktorovi. Jenže horrorový fanoušek tohoto subžánru si přijde na své a vezme tento film jako oddychovku. Je tam i pár lekaček, některé scény jsou fakt chutné. Takže jak říkám, klasická jednoduchá šablona, stokrát ohraná, ale v tom minimálně průměru dobře fungující. PS: Robert LaSardo je pro tyto role stvořený. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že film na nic nečeká. Do deseti minut nás představí s hrdiny a přesune nás do tajemné nemocnice, kde ihned začne krvavá zábava. Je to docela masakrózní jízda, obzvláště když na vás vypadne tuna vnitřností. Rozřezaná těla, rozdrcené lebky na kaši, to vše tady najdete. Bohužel mi zde chyběla ta správná atmosféra, která by podrthla ponuré nemocniční prostředí. Na tom Autopsy dost ztrácí, ale jinak se jedná o docela příjemnou řezničinu :) ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný horor. Představení hlavních hrdinů hned v úvodních titulkách byl dobrý nápad, děj se tak posouvá rovnou ke krvavé sklizni, která se celá odehrává v hororově vykresleném nemocničním prostředí a je plná brutálních scén. Líbila se mi scéna se střepem, u tý mi běhal mráz po zádech a hromada lekaček, které atmosféru ještě umocňují. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama