Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se spálím 2x za večer nejdřív britská chalupa a těd tohle, co to jako mělo být? Už dlouho jsem neviděl film, ve kterém bych postrádal atmosféru, náznak napětí a viděl takových absurdností a hlavně se nezajímal, jak to celé skončí. Jediné co bych pochválil je Jessica Lowndes a scéna s vozíčkem plným lidských noh, ta mě pobavila. Slabší 2*. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Pěkná vyvražďovačka z prostředí nemocnice, což je jedna z mých nejoblíbenějších hororových lokací od dob, kdy jsem hrál na playstationu hru Silent Hill. Robert LaSardo opět stejně jako v hororu Parlor působí jako strašně fajn chlápek, který s vámi prohodí pár frází o tom, jak se máte a pokračuje dál a krají mrtvoly na kousky. Pár pěkných gore scén, hlavně ta s orgány, které působily jak ozdoba na krvavé Vánoce. Robert Patrick v roli doktora naprosto nezajímavý a jediná role záporáka, která mu opravdu sedla byla v Terminátorovi 2, ale to už je hodně dávno. Celkově nic extra, pořád se běhá sem a tam a i když myslím, že mapu budovy museli přeživší umět nakreslit snad i po slepu, tak se zdá, že stále nevěděli kam běhají. Scéna s policistou zase za všechny prachy, ale je fakt, že výměna nechápavých pohledů ve chvíli, kdy se LaSardo objeví s nasekanými končetinami byla opravdu luxusní. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Idea není zlá. Celý film se točí v kruhu mrtvol, povalujících se noh a rukou, vysících střev, jater, no vlastně všech vnitřností. Film sice nedává v některých místech smysl, a říkáte si, vlastně co je to za kravinu, že manželka doktora vypadá jak zombie a přitom má obarvené vlasy?:D nebo frajer má všechny vnitřnosti venku? ono na tom by nic nebylo hold to ma všechno pečlivě pospojované a ono to nejak funguje, ale jak má spojený krk s plícema které vysí 2 metry od něj ve vzduchu? Jak může ten člověk mluvit?:D jak se mu okyslyčuje mozek?:D Stejně to je na efekt já to chápu a o nic jiného vlastně v tomdle filmu nešlo. Jenom si udělat solidní srandu z nemocničního prostředí kterému vládne Terminátor :D ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) Tak takýto horor sa len tak nevidí! Tvorcovia každú chvíľu prekračujú hranice logiky až to všetko pôsobí ako fantasy horor zo série Hellraiser. Za všetko scéna žijúceho pacienta s rozrezaným hrudným košom a jeho vnútornosťami rozvešanými pod stropom miestnosti. Že sa tvorcovia neboja ukázať niečo drsnejšie je zrejmé zo scény s hasiacim prístrojom a la IRREVERSIBLE (kto videl, tak vie čo mám na mysli) ale jednoznačne najlepšia je scéna s policajtom, tie pohľady nemajú chybu. Napriek WTF momentom (pripravte sa na vypadávajúce vnútornosti z chodiaceho pacienta alebo zdravotnú prehliadku pacienta bez mozgu) AUTOPSY ubieha veľmi svižne, rovnako atmosféra nemocnice so šialeným personálom pod vedením Roberta Patricka je výborná a našťastie to nevyzerá ako amatérsky počin. Zabavte sa ;-). ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama