Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z celé řady filmů, které se odehrávají v podivných nemocnicích. I zde lze narazit na povedené kreatury – personál, který se s nikým nesere. Místy nám tvůrci nabídli opravdu pestrou, krvavou podívanou a situace při nichž se „hororovým nadržencům“ sbíhají sliny. Bohužel se ani tohle všechno neobešlo bez naprosto nelogických scén, stupidního chování jednotlivých postav a hodně průměrných hereckých výkonů. Asi nejvíce mě potěšil Robert LaSardo a jeho sbírka lidských končetin. ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Pro mě nepochopitelně nízko hodnocené. Jediné co se tu dá kritizovat jsou herecké výkony a lehce nesmyslný příběh. No jelikož je to nízkorozpočtový horor, mělo by se hledět hlavně na gore a to je tu jedno z nejlepších, které se dá vůbec sehnat. Kompletní vyndání orgánů a zbavování otisků torza těla je lahůdka pro oči gore maniaka, jakým jsem třeba já. Příběh je však přitažený za vlasy, po autonehodě najednou všichni ztratí signál, přijede stará sanitka a z té vylezou ,,doktoři" se vzhledem masových zabijáků, kteří naloží ,,přizabitého" nešťastníka způsobem, že ho skoro dorazí, ale partě kamarádů na tom nepřijde nic divného. V nemocnici jim také přišlo v pořádku, když nikde nebyli ,,žádní" pacienti ani personál. O tom kdo přežije není třeba diskutovat, to je jasné hned na začátku. Pozitivní je rozhodně casting záporáků, Michael Bowen a Robert LaSardo se zhostili svých rolí opravdu přesvědčivě a navíc jsem se tu dvakrát lekl, což se mi nestává často. Pozitiva tak jasně převyšují negativa a když vezmu v potaz skvělé gore a místní podhodnocenost, nemůžu jinak, než plným počtem. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Idea není zlá. Celý film se točí v kruhu mrtvol, povalujících se noh a rukou, vysících střev, jater, no vlastně všech vnitřností. Film sice nedává v některých místech smysl, a říkáte si, vlastně co je to za kravinu, že manželka doktora vypadá jak zombie a přitom má obarvené vlasy?:D nebo frajer má všechny vnitřnosti venku? ono na tom by nic nebylo hold to ma všechno pečlivě pospojované a ono to nejak funguje, ale jak má spojený krk s plícema které vysí 2 metry od něj ve vzduchu? Jak může ten člověk mluvit?:D jak se mu okyslyčuje mozek?:D Stejně to je na efekt já to chápu a o nic jiného vlastně v tomdle filmu nešlo. Jenom si udělat solidní srandu z nemocničního prostředí kterému vládne Terminátor :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, vadil mi víc poměrně hloupý scénář nutící postavy chovat se opravdu podivně a debilně, nebo snaha nacpat do toho filmu co nejvíce žánrů a kromě poměrně dobře vychytaných gore věciček mást odkazy na duchařinu? Nebo to barevné osvětlení, tolik typické pro každou obyčejnou nemocnici? Opravdu nevím. Ještě, že je to alespoň zachraňuje Jessica Lowndes. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pár mladých ľudí sa vracia zo zábavy a majú autonehodu pri ktorej niekoho zrazia a zachviľu príde sanitka a odvezie ich do neďalekej nemocnice.Potom začnú tie vážne problémy.Sychravé počasie,skoro opustená nemocnica a tajomné chodby vedia nabudiť tú správnu temno strašidelnú atmosféru.Ale príbeh je jedna totálne jednotvárna a predvídateľná zaležitosť.Takýchto filmov je už pár na svete a aj lepších.Spracovanie bolo zo zúfalých pokusov vytvoriť niečo výnimočné ale nestalo sa tak.Krváčik to bol riadny ale škoda že bez náznaku aspoň trocha originalita.Tu všetko išlo na úkor krvi a nechutnostiam.Zhrniem to taký sprostučko naivný krvavý horor.A scéna kde mal zavesené vnútornosti bola totálne j...á áno mal súvis s dejom ale aj ten bol stupidný. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno