Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) Tak takýto horor sa len tak nevidí! Tvorcovia každú chvíľu prekračujú hranice logiky až to všetko pôsobí ako fantasy horor zo série Hellraiser. Za všetko scéna žijúceho pacienta s rozrezaným hrudným košom a jeho vnútornosťami rozvešanými pod stropom miestnosti. Že sa tvorcovia neboja ukázať niečo drsnejšie je zrejmé zo scény s hasiacim prístrojom a la IRREVERSIBLE (kto videl, tak vie čo mám na mysli) ale jednoznačne najlepšia je scéna s policajtom, tie pohľady nemajú chybu. Napriek WTF momentom (pripravte sa na vypadávajúce vnútornosti z chodiaceho pacienta alebo zdravotnú prehliadku pacienta bez mozgu) AUTOPSY ubieha veľmi svižne, rovnako atmosféra nemocnice so šialeným personálom pod vedením Roberta Patricka je výborná a našťastie to nevyzerá ako amatérsky počin. Zabavte sa ;-). ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

|24.4. 2010 - 01:09| Tak tohle byl náářez !!! Naprosto výborná atmosféra, litry krve a kila lidských vnitřností a snad první HOROR u kterého jsem se lekal každou chvíly !! Nemocniční prostředí suprové, výborní herci a opravdu lahůdkové ty dvě slečinky. K tomuto Hororu nemám co vytknout, snad jen tu jedinou scénu (s tím mobilem), ale to je opravdu snad jediná "drobnost ". AUTOPSY hodnotím, jako jeden z nejlepších Hororů, co jsem za poslední dobu viděl. ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních otázek, která mě při sledování tohoto filmu napadla, byla: "jak je možné, že v takové slátanině hraje herec jako Robert Patrick?" Ne, že by se jednalo o oscarového herce, ale roli psychopatického doktora ve filmu, který působí jako průměrná počítačová hra s milionkrát použitým námětem, nelogičnostmi a absencí alespoň minimálního vkusu, si rozhodně nezaslouží. Film zdánlivě dodržuje všechny normy průměrného hororu, ale ve výsledku je to ostuda filmařského řemesla. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama