Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, vadil mi víc poměrně hloupý scénář nutící postavy chovat se opravdu podivně a debilně, nebo snaha nacpat do toho filmu co nejvíce žánrů a kromě poměrně dobře vychytaných gore věciček mást odkazy na duchařinu? Nebo to barevné osvětlení, tolik typické pro každou obyčejnou nemocnici? Opravdu nevím. Ještě, že je to alespoň zachraňuje Jessica Lowndes. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se prosím nelekněte, fakt se to zlepší... Pro mě bohužel, když jsem s tím začal být naprosto spokojen, následovala pořádně dlouhá série nelogických a nereálných věcí. Je jedna věc, že v hororu je úplná pohoda na 2 rány sekáčkem přijít o ruku, ale je úplně něco jiného, když se dlaň válí na zemi v kaluži krve a ruka je useknutá u ramena. Škoda, jelikož to vypadalo úžasně, jakmile se tam něco začalo dít. Krátký a stručný úvod, šokující neohrané scény a skvělá zábava, tedy přesně to, co pomalu ale jistě začínají novodobé horory postrádat. Nebýt té velice slabé části v závěru, hodnocení by se jistě vyhouplo výš. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kdyby to na mě nepůsobilo tak nepřirozeně, určitě bych dala vyšší hodnocení. Z krvavé stránky by se to dalo pojmout jako masakr, z té logické a z přemýšlení hlavních (i vedlejších) postav už to bylo horší. Postupně příběh upadal do takové splašky, že jsem se v určitých místech musela smát. Musím přiznat, párkrát jsem se opravdu lekla, ale krvavé scény ve mě znechucní nevyvolalo (asi mám na tohle dobrý žaludek). Tři hvězdy za krvavé momenty, mrazivou atmosféru a výstižný název. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Idea není zlá. Celý film se točí v kruhu mrtvol, povalujících se noh a rukou, vysících střev, jater, no vlastně všech vnitřností. Film sice nedává v některých místech smysl, a říkáte si, vlastně co je to za kravinu, že manželka doktora vypadá jak zombie a přitom má obarvené vlasy?:D nebo frajer má všechny vnitřnosti venku? ono na tom by nic nebylo hold to ma všechno pečlivě pospojované a ono to nejak funguje, ale jak má spojený krk s plícema které vysí 2 metry od něj ve vzduchu? Jak může ten člověk mluvit?:D jak se mu okyslyčuje mozek?:D Stejně to je na efekt já to chápu a o nic jiného vlastně v tomdle filmu nešlo. Jenom si udělat solidní srandu z nemocničního prostředí kterému vládne Terminátor :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama