Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hrála jsem skoro rok v kuse Final Fantasy VII, ikdyž nějaký pátek už to bude....Přesto mě film absolutně neoslovil a de facto i nudil. Zamilovala jsem si filmy Silent Hill i Metal gear solid, právě díky znalosti herních předloh, z nichž filmy mnoho připoměli a vystihli, v tomto případě se tak nestalo a tento film u mne nezabodoval ,přestože má k tématu Final Fantasy mnohem blíže, než americký pokus, který měl pěkné zpracování, ale s tematikou Final Fantasy měl společný jen název. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro som od nudy umrel. Animácia sa mi zdala zo začiatku skvelá, potom zase nudná. Hlavné postavy sa mi plietli a kedže som to pozeral s japonským dabingom, tak som ani nevedel, že kto je muž a kto žena. Muži mali dlhé vlasy, ženy zase vystrihané nakrátko. Veľa zbytočných rozhovorov. Potom nedostatočná akcia. Veľa sa tam toho mihoce počas akcie a je to neprehľadné. Príbeh som ani nepochopil, respektíve ani neviem o čom bol. Opäť som splnil svoju podmienku, že sa dodívam na každú snímku, ktorá je akokoľvek ukrutne zlá a nudná. Po tomto som stratil chuť pustiť sa do inej japonskej animovanej snímky. A inak Final Fantasy celkovo neviem nejak prísť na chuť. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka Advent Children je opravdu nádherná, ale diváci kteří neznají hru se můžou v první polovině rychle ztratit, díky novým tvářím a přeskakování. U druhé poloviny se i ti největší spáčové probudí a okusí tak perfektní hudbu, efekty i souboje. Příběh i charaktery jednotlivých postav jsou velice povedené. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení jako by z úst vypadlo uživateli Cival. Lépe bych to asi neřekl. Pamatuju na své mládí, kdy jsem odebíral Score. Snad v každém vydání tam byl článek či zmínka o tom, že vychází nové Final Fantasy. Začalo to šestkou, sedmičkou, desítkou, patnáctkou. No ani bych se nedivil, kdybych jích teď bylo třeba třicet. Ale dost už o hrách (i když dost vážně uvažuji, že bych si přece jenom nějaký ten díl zkusil zahrát, už na to mám i celkem schopné "železo"). Jediné co mne na filmu zaujalo je prvotřídní počítačová animace, kvůli které jsem se rozhodl investovat do tohoto filmu svůj čas. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

FF: Esencia života ukázala, že ide natočiť aj iný 3D film ako komediálne rozprávkové príbehy. Zlyhal však na scenári. Jeho mladší brat je však na tom zo všetkých hľadísk omnoho lepšie. Je tu typicky japonsky polopochopiteľný príbeh, charizmatické postavy a úžasná vizuálna stránka. Tvorcovia sa skutočne vyhrali a chce sa mi zakričať "viac takýchto filmov". Wachovski Bros musia závidieť ako sa dajú natočiť akčné scény a motorkové naháňačky. Celý film je totiž akousi digitálnou postkatastrofickou fantasy ukážkou toho, ktorým smerom sa mohol Matrix uberať. Hru som nikdy nebral, ale ten vizuál ma tak prevalcoval, že musím dať 10/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu Sephiroth (Toshiyuki Morikawa) probodne Cloudovi Strifovi (Takahiro Sakurai) rameno mečem. Je to odkaz na skoro stejnou, slavnou scénu z počítačové hry. (akisha)
  • Celá scéna boje mezi Tifou a Lozem v kostele byla zkopírována v hudebním klipu korejské zpěvačky Ivy s názvem „Temptation of Sonata“. Video bylo později v televizním vysílání zakázáno a společnost, která klip vytvořila, byla zažalována firmou Square Enix. Ředitel pokutované společnosti se bránil tím, že chtěl vývojáře ze Square Enix požádat o svolení, ale bohužel prý nenašel jejich kontaktní údaje. (Raztubyl)
  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)

Reklama

Reklama