Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Macejko 

všechny recenze uživatele

Varovanie! Ak si tento film chcete pozrieť a o príbehu hernej série Final Fantasy neviete nič, nesnažte sa orientovať v deji. Je to zbytočne vynaložené úsilie a výsledok sa nedostaví. Ale viete čo? Vôbec to nevadí. A prečo? Pretože tento film má také vymakané akčné scény, že sa nedajú označiť inak než ABSOLÚTNA JEBA. V momente, keď sa vám toto divadlo plné lietania, obrovských mečov, hi-tech motoriek, mágie a výbornej animácie začne odohrávať pred očami, bude vám váš zmätok z príbehu úplne ukradnutý, pretože budete príliš zaneprázdnení leštením si očných buliev. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skutečně dokonalé. Hudba skvělá. A ta akce. Je sice samoúčelná, bez hlubšíhu smyslu, hlavně co nejefektivnější ale naprosto dech beroucí. Místy přípomíná (rozuměj dovádí k dokonalosti) Matrix Revolutions, místy Spy Kids 3D ale koukat se na to... Divák málem přestane dýchat a jen kouká a kouká a kouká.... Žádnou z her sem nidky nehrál, první filmové Final Fantasy sem viděl a moc nadšenej sem nebyl. Nevím, jestli mezi "jedničkou" a 7mou je jěště nějaký jiný díl, ani jestli mají tyto dva filmy vůbec něco společného, ale Final Fantasy VII : Advent Children je opravdu film, u kterého se ani chvilku nenudíte. ()

Reklama

Vesman 

všechny recenze uživatele

Hru Final Fantasy VII jsem nehrál a z příběhu jsem znal jen základní rysy, takže z Advent Children jsem si musel užívat hlavně špičkovou počítačovou animaci, která v dnešní době skutečně nemá obdoby. Jak už jsem napsal, příběh byl pro mě dost nepochopitelný, ovšem vše nahrazovalo vizuální zpracování a přehršel akčních scén, z nichž bych vyzdvihnul především závěrečný souboj, který stojí skutečně za to. K tomu zní kvalitní hudba od Nobua Uematsa, převzatá z herní série a máme z toho velmi dobrou zábavu za 4*. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Člověk ani nemusí být fanda série Final Fantasy aby ho tento film totálně pohltil svým příběhem, atmosférou, prostředím a opravdu originálními postavami. Říka se, že neznalost neomlouvá, škoda, že jsem neměl možnost hrát sérii FF abych mohl lépe poznat postavy, pokud kupovat konzoli, tak FF je nejpádnější důvod. Film se nese opravdu v bombastickém tempu, hlavně akce, ta je tak OBROVSKÁ, ELEGANTNÍ, DECHBEROUCÍ, sledoval jsem opravdu se zatajeným dechem. To není jediná věc, kterou tento film oplývá. Na řadu přichází zajímavý a strhující děj, který mě nenechal chladným ani na okamžik. Ale to ještě nestačilo, výčet nekončí, jak už to bývá, takové filmy přichází ještě se strhujícím hudebním doprovodem, který hlučně a účelně dotváří atmosféru, Advent Children není vyjímkou. Metalová muzika střídána s jemným hudebním doprovodem. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka Advent Children je opravdu nádherná, ale diváci kteří neznají hru se můžou v první polovině rychle ztratit, díky novým tvářím a přeskakování. U druhé poloviny se i ti největší spáčové probudí a okusí tak perfektní hudbu, efekty i souboje. Příběh i charaktery jednotlivých postav jsou velice povedené. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2006 se prodalo rekordních 2,4 milionů kopií po celém světě. (Ignus.cz)
  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)
  • Tvůrci snímku neměli žádné předchozí zkušenosti s natáčením filmů, pouze s tvorbou herních animací. (Raztubyl)

Reklama

Reklama