Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální nářez určený výhradně fanouškům hry, vlastně něco jako opožděné outro k Final Fantasy VII. Příběh je velice prostý (nikoliv však hloupý) a slouží jen jako spouštěč pro strhující a vynalézavé akční scény, které i při několikátém sledování dokáží stále vyrážet dech, a na kterých je pozoruhodné, že si i přes často zběsilý střih zachovávají přehlednost. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Film, co znalci herní předlohy jen těžko docení. On na ně totiž úplně kašle a nějaký vysvětlování? Ani náhodou. Takže normální divák možná základní premisu pochopí, ale ty desítky odboček nemá šanci pobrat. Ono je to taky tím, že je nejspíš určen primárně jim a teprve pak řadovému diváku. Jelikož jsem se o to dřív víc zajímala a celý příběh hry jsem znala, stejně jako historii postav, tohle mi nevadilo. Protože jinak je to skvělá akce, skvělá animace a skvostná hudba. Na druhou stranu chápu ty, co dávají 2* a míň, tenhle film je hodně velkej oříšek. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Trošku som sa bál že z príbehu budem dosť mimo ale našťastie sústredil som sa ako sviňa a vyplatilo sa. No nemôžem sa tiež nezmieniť o vizuálnej stránke a schopnosti talentovaného režiséra nestratiť a nespanikáriť v treskúcej akcii (ktorou je tento film preplnený, vďaka za tie precítené chvíľky u neakčných scén) a na začiatku v rýchlom vysvetlení. Je to proste 90 minutová pecka. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

I když jsem nikdy nehrála hru, tak jsem si to užila. Viděla jsem Last order, po něm jsem si trochu popovídala s kamarádem, který to hrál, takže jsem věděla jakš takš, oč běží. Nádherná grafika. Lépe zpracovaný boje jsem už dlouho neviděla. A už chápu, proč se tolika lidem (čti dívkám) líbí Cloud (ne, že bych ho taky začala děsně žrá, lepit si ho na zeď a párovat s kdejakou jinou mužskou postavou. Ne, nikdy. Ale když se nad tím člověk zamyslí, on je takovej "hodnej", blonďatej Sasuke^^). Bylo to vážně dobrý, zabojovala bych si znovu. 3. 4. 2010 EDIT: Tak jsem viděla úplnou verzi na Blue-ripu - prosím, koukejte jen na tohle a v takovéhle kvalitě :-)))) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka Advent Children je opravdu nádherná, ale diváci kteří neznají hru se můžou v první polovině rychle ztratit, díky novým tvářím a přeskakování. U druhé poloviny se i ti největší spáčové probudí a okusí tak perfektní hudbu, efekty i souboje. Příběh i charaktery jednotlivých postav jsou velice povedené. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu Sephiroth (Toshiyuki Morikawa) probodne Cloudovi Strifovi (Takahiro Sakurai) rameno mečem. Je to odkaz na skoro stejnou, slavnou scénu z počítačové hry. (akisha)
  • Jako vyzvánění mobilu, které zazní při souboji Tify a Loze v kostele, je použita hudba, která hrála v původni hře po každé vyhrané bitvě. (Raztubyl)
  • Tvůrci snímku neměli žádné předchozí zkušenosti s natáčením filmů, pouze s tvorbou herních animací. (Raztubyl)

Reklama

Reklama