Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi příjemnou civilností a ryzím amatérismem. Bohužel VHS patří do té druhé kategorie, protože takhle debilní found footage jsem snad ještě neviděl. Jediné, co mě fakt zaujalo a kvůli čemu dávám nakonec tu jednu hvězdu je poslední "povídka", která konečně byla trochu zajímavá. Jinak jsou to vesměs nezáživné příběhy natočené člověkem trpícím posledním stádiem Parkinsona kamerou z minulého století. Místy z toho fakt až bolela hlava. Jako studentský snímek by se to dalo, ale jako regulérní film to ani omylem neobstojí. Plus za to, že mě hodně pobavila ta upírka v první epizodě, protože mi až nehorázně připomínala Lucku Bílou. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Představte si film, u jehož sledování vám svírá hlavu epileptik při záchvatu. Ono by to bylo i docela originální s nadprůměrnými, sugestivními momenty, kdyby tu kameru nedržel nějaký kripl s Parkinsonem, kterému pro hezkou chvilku stačí, aby si ho jen tak chytil do ruky a čekal na vyvrcholení! U tohoto poskakujícího zvěrstva to Mistrovství světa v třepání s kamerou skutečně vyvrcholilo a zážitek je téměř až bolestivý. Když jsem po sto šestnácti minutách odtrhl zrak od obrazovky a setřásl ze zad toho pacienta s padoucnicí, ještě asi tak hodinu se mi klepala realita a sem tam i vypínala. Mám teď akorát tak chuť připojit vynálezci těch zasraných nalezených futyčů ke spánkům elektrody, pustit proud, vozit jej přitom v traktoru bez tlumičů tak dvě hoďky po rozoraném poli a za neustálého bičování ho nutit počítat brázdy. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

No tak na posrání to není a na halelujá taky ne, prostě další z řady "nalezených nahrávek" , kterýmu však i přes možná až moc vytřepanou kameru nechybí docela slušná porce napětí i brutality. VHS asi nebude aspirantem na horor roku, ale fandu tohohle žánru nemůže urazit, má svý zaměnitelný kouzlo a komu to vadí, tak toho pešek nebo mrtvej dědek bouchne.. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ať počítám jak chci, vychází mi z toho jen průměrná záležitost. Co do kvality těžce nevyrovnaná antologie, jež obsahuje slabé i silné segmenty. Vyloženě trapný je prostřední, druhý a čtvrtý se můžou pochlubit alespoň zajímavou pointou. Nejlepšími příběhy jsou tudíž první a poslední, které dokážou správně nakopnout a místy vážně vyděsit. Pod kotel pořádně zatápí hlavně úplný závěr, člověk těžko pobírá, co se tam děje za pekla. Celkově to ale mohlo být rozhodně lepší. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Filmy s roztřesenou kamerou nemám rád, ale občas se s tím dá udělat dobrá práce. Tohle byl opravdu největší extrém. Víc roztřást kameru snad už nešlo. Budu potřebovat pár hodin, abych se vrátil do normálního stavu. První a poslední kazeta byla hodně nadprůměrná. Druhá, třetí totálně slabé a čtvrtá ze začátku dobrá, konec byla blbost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno