Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět určitě zajímavý, ale v případné realizaci bych problémů našel nespočet, což by dle myšlenky Black Mirror být nemělo. Jednání Joan je pochopitelné a působí reálně. Závěrečný zvrat byl dle mého naprosto zbytečný a vůbec do příběhu nic nepřidal. Americký konec musím být, ale s realitou má opět pramálo společného. Parodie na vlastní službu je úsměvná. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda že když už se Salma objevila v Black Mirror, schytala zrovna roli v té nejméně zajímavé epizodě. Nebavilo mě to už od začátku, bylo to hodně předvídatelné, trapné, a v mnoha dialozích zbytečně sprosté (a to říkám jako fanoušek Brickleberry či South Parku) a ke konci zdlouhavé. Vtípek ohledně Streamberry mě bavil jen při první zmínce, poté už mi to připadalo jako takové netflixovské sebeuspokojování se. 6. série dle mého začala nejhůře jak mohla. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Black Mirror se vrací po setsakra dlouhé pauze a rovnou naštěstí s dílem, co by mohl konkurovat kdysi fakticky vyšperkovaným začátkům. To, že tu visí takhle nízká čísla, absolutně ignoruju, spousta uživatelů CSFD jsou občas fakt burani. Zdejší meta satira Netflixu na sebe sama tu už měla být mnohem dřív, tohle se fakt povedlo. ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Juniperu, DJ a Ashley přichází Joan jako další z odlehčených Black Mirror epizod. Epizoda se dotýká aktuálního tématu AI, deepfakes a rozmachu streamovacích služeb. Líbil se mi sytě barevný vizuál, herecké výkony protagonistek (zejm. střelená Salma Hayek) a přepálenost humoru. Joan začíná slibně, ale bohužel postupně tvůrcům dojde dech a z epizody se stane fraška s polopatickým, překombinovaným koncem bez katarze. Škoda. Paradoxně jde přitom dle mě o nejlepší epizodu 6. série. ()

IBI odpad!

všechny recenze uživatele

Mrazivý, podněcující k zamyšlení a v závěru gradující... Ani jedno z toho, co bylo součástí vesměs všech předchozích dílů, tady není. Následují spoilery. Naivně naroubovaná zápletka o rádoby děsivém tématu (čtěte si všechny podmínky užívání v plném znění?), která staví na tom, že když něco nevědomky potvrdíte, tak už si s vámi druhá strana může dělat cokoliv. Nakonec nikomu nepřijde divné, jak o vás bez vašeho vědomí vznikne seriál a jediná cesta, jak z toho ven, je prostě přijít do ústředí Netflixu a rozsekat jejich ústřední počítač sekyrou (ten naštěstí svítí uprostřed místnosti). Obsazení je fajn, ale úroveň všeho ostatního je na Black Mirror hodně slabý. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Seriál „The Callow Years“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na úplně první epizodu seriálu Národní hymna (2011), ve které se jmenuje premiér Spojeného Království Michael Callow (Rory Kinnear). (jirikzaboj)
  • Na domovské obrazovce Streamberry lze vidět pořad „Loch Henry: Truth Will Out“. Odkazuje se tak na nadcházející epizodu, která nese název Loch Henry (2023). (jirikzaboj)
  • Titul „On a Roll“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na epizodu Rachel, Jack a Ashley Too (2019), ve které si hlavní roli fiktivní zpěvačky Ashley zahrála Miley Cyrus a její titulní píseň měla název právě „On a Roll“. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama