Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Playtest je docela utrpení. Zejména kvůli špatně napsané hlavní postavě, které jsem fakt nedokázal fandit. Namyšlenej a uřvanej týpeček tento díl tahá hodně dolů. Pointu sice šlo snadno odhadnout, přesto nebýt té špatné hlavní postavy a celkem nudného začátku mohlo jít o celkem solidní epizodu - vždyť já mám hry moc rád. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciál námětu je obrovský, ale má to dvě zásadní vady. 1.Největší lidské strachy prostě nejsou divácky atraktivní, protože jde spíše o záležitosti duševního rázu narozdíl od všemožných fóbií, her imaginace atd které viditelně vibrují na povrchu. 2. Hlavní postava je nezvládnutá. Těžko říct jestli za to může režijní vedení nebo schopnosti herce, ale je to rušivé a protivné. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní hra s divákem v střídání realit! Snad jen škoda, že hlavního hrdinu hraje takový blb. Nemám toho herce rád a vadí mi zatím ve všem, co jsem viděl. Tady mi ani tak nevadil, když šlo do tuhého, tam se o všechno staral zbytek příběhu, ale jak je v pohodě, nebo dokonce sám na scéně, tak má tendenci si hodně hrát na otravného všudybyla, přitom on tu krásně lidskou stránku má (viz. vztah s mámou a úvod s tou holkou). Úplně nemusím, když Vám film jasně ukáže cestu, kterou jde, ale přitom jste si nevšimli, že jste před nějakou dobou stáli na pomyslném rozcestí a jasně Vám ukázali, že je možné jít na vícero stran. Nevím, jestli je tohle přirovnání úplně ideální, ale zpětně si říkám, jak dokonale přesné je. Nutno říct, že ono porovnání s Počátkem je dokonale trefné! Jenže se neubráním dojmu, že ta inspirace je až do očí bijící, těch společných bodů lze najít opravdu hodně. V svých nejlepších momentech se daří dokonale dávkovat hororové prvky, že to sice není třeba tolik strašidelné, ale atmosférický to je a spolu třeba s pavoukem i patřičně nepříjemné. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden zo slabších dielov. Hlavný predstaviteľ mi neskutočne liezol na nervy, predstavoval prototyp otravného Amíka, dej nebol najhorší, zaujímavý pohľad na alternatívnu realitu, ale dom hrôzy zasa až taký hrozný nebol a lež sa niečo začalo diať, ubehla pol hodina celkom nudnej zápletky, ktorá ma veľmi nezaujímala, ale asi bola potrebná hlavne k záveru. Tento diel ma nejako extra nebral. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrátky s mozkem jsou ošemetné už jen proto, že si nemůžeme být jistí, že není celý náš život pouhou hrou, nebo iluzí. Tato epizoda měla mnoho dobrých momentů, zvláště v prostřední části, která měla hororový nádech. Jenže jak už to v podobných konceptech bývá, tak závěr je nenápaditě vystaven na tom, že divák netuší, kdy se vrací do skutečnosti. To je vcelku nuda. Zvlášť, když je takto vystaveno x epizod. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama