Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

RavenSpector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že nejsem jediný komu je blízký výborný nápad a zároveň odporný hlavní protagonista. Jeho chování je dokonale nereálné. Ten chlap neskutečně přehrává a tudíž mu neuvěříte ani na minutu jeho emoce. Nešťastná volba herce pokazila celý snímek. Dosud odvysílané epizody se totiž vyznačují, mimo dobré myšlenky, hlavně dokonalým hereckým provedením. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak moc jsme ochotní zanedbat skutečný svět pro ten bezpečnější a zábavnější virtuální? A je skutečně bezpečnější, když začneme jeho realitě věřit a můžeme se z toho zbláznit, a zábavnější, i kdyby se jednalo o hororovou hru, kterou byste přes sklo obrazovky milovali? Celkově tahle epizoda vyvrací představu, že virtuální realita by byla super, protože je stejná jako naše realita, ale nic nám tam ve skutečnosti nehrozí. Můžete přece skončit, kdykoliv chcete... ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod na můj vkus až příliš protahovaný. Než se něco opravdu začalo dít, uběhla polovina dílu jako nic. Každopádně jako případ poněkud odstrašující virtuální reality docela dobře zvládnuté. I když jsem očekával, že půjde o snahu diváka zmást neustálými přeskoky do toho, co „je“, či „není“ realita, nakonec mě vývoj děje dokázal překvapit. Ne tak perfektní díl, ale nezklamal. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V porovnaní s inými dielmi čierneho zrkadla našej spoločnosti a duší o malinký kúsok príbehovo slabšie. Naopak, čo sa týka navodenia strachu a napätia, asi najintenzívnejšia časť vôbec. Strašidelný dom je skutočne strašidelný, ale z bubákov sa dalo možno vyťažiť ešte o niečo viac, respektíve nejakých 5 minút navyše v dome hrôzy s ďalším prekvapením by som ešte zniesol. Od záverečnej pointy som čakal trošinku viac, ale postupné odkrývanie kariet rozhodne stálo za to. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší atmosféra, kterou Black Mirror nabídl. Další luxusně zpracovaný námět, který mě udržel napnutou až do poslední sekundy. Je sice pravda, že jsem filmů na podobný způsob viděla už hodně, takže mě většina zvratů vůbec nepřekvapila, v žádném případě to epizodě nijak neubralo. Závěr mě nakonec přece jenom trochu překvapil, takže za mě splněno na sto procent. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě je vidět logo „The White Bear“ z epizody Lovná zvěř (2013) jako QR kód na zařízení, které člověka přemisťuje do virtuální reality. (hansel97)
  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama