Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (117)

HarryCameron 

všechny recenze uživatele

POZOR recenzia obsahuje SPOILER ! Za mňa doposiaľ jedna z najlepších epizód Black Mirror. A zároveň najdesivejšia. Pretože je to niečo, čo sa môže stať - a možno aj deje - aj v reálnom svete v súčasnosti. Intenzívná atmosféra a napätie,ktoré môžu závidieť aj niektoré kino thrillery. A skvelý výkon Alexa Lawthera. S hlavným hrdinom som súcitil takmer počas celej epizódy, teda až do momentu než sa ukázalo, že je vlastne pedofil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné, poučné, vďaka záverečnému rozuzleniu, nevšedne "kruté". Nuž ale, rovnako ako nie je maľba ako maľba, či spev ako spev, ani inšpirácia v podobe "onanie", by mala byť v rámci medzí zákona, či? Mimochodom, už desaťročia starý frk je pravdou do neba voľajúcou, a to: "kto tvrdí, že si nikdy nehonil, honí si dodnes" ;) ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial asi jedina cast kde sa popisovana spolocnost prakticky uplne podobala tej nasej. Takze z tejto stranky nezaujimava cast. Pri tom mnozstve roznych prikladov spolocnosti ma to ale hned od zaciatku oslovilo a fakt som bol plny ocakavania co bude vo veci. Celym dejom som presiel so zaujmom, lebo pointa bola jasna, atmosfera bola gradujuca, uz sa len dockat zaveru. A ten bol teda dost kruty. Opat mozeme polemizovat co bolo spravne, co nie, no cast ktora musi zaujat. Herci boli skveli, takze aj vdaka tomu idem do plneho poctu. ()

kuki164 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhliadnutí tohoto dielu som videl podobnosť s až nebezpečne veľkým množstvom mojich známych a dostal som chuť zrušiť si účet na každej sociálnej sieti kde som sa zaregistroval. Bohužiaľ je to smutná realita dnešnej doby. Black Mirror sa opäť vrátil v skvelej forme a chválim aj soundtrack k tomuto dielu, o ktorý sa postaral môj obľúbený Max Richter. A plus pridám aj za "Kutila Tima" :D :D ()

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak si to shrneme, někdo vás natočí při autoerotice vy mu hned pošlete svoje číslo, utečete z práce vykradete banku a pak se pokusíte o sebevraždu a následně umlátíte chlapa k smrti WTF ?:D přemíra snahy šokovat je tu tak absurdní že i když se to snaží tvářit strašně drsně a reálně , zvrhává se to v parodii sama sebe. Buď se měli scénáristi spokojit s reálnějšími kontůrami a odvést s nimi lepší práci a nebo se to nemají snažit prodat jako autentickou reálnou situaci, která může potkat každého z nás :) ** *IDEOLOGICKÉ ZAMĚŘENÍ: 3/10 MÍRA ZÁVADOVOSTI: 4/10 viz profil ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Po epizodě Národní hymna (2011) jde o druhou epizodu, ve které se objevují pouze technologie ze současnosti. (hansel97)
  • Dítě, které Kenny (Alex Lawther) předává, je Beatrice Robertson-Jones, dcera výkonné producentky Annabel Jones. Tvůrci měli totiž problém najít dítě, jehož rodiče by mu dovolili hrát ve scéně s perverzním podtextem. (griph)

Reklama

Reklama