Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (114)

moriero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle dílu jsem se bránil nejvíc, protože ač miluju sci-fi, nemám rád ani Star Trek ani jeho parodie. Ale pak jsem si uvědomil, že je to vlastně Black Mirror - tak čeho se bojím, že? Pecka. Jedním slovem prostě pecka. Počáteční kýčovitá grotesknost byla velmi záhy nahrazena brutální temnou schízou a inteligentním přežívákem. Pecka. Jo, sorry, to už jsem vlastně říkal. Koupím si slovník. Tohle se mi u Black Mirror stává často. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad s kópiami, ktoré bude trápiť nejaký vyšinutý mozog, tu v Black Mirror bol - epizódka White Christmas. Samozrejme tým pádom aj úvaha, či umelo vytvorené vedomia je vôbec humánne trápiť a v podstate si s nimi robiť, čo chceme. Ale aspoň to bolo spracované zaujímavým spôsobom. Jednoznačná kópia Star Treku s akýmsi pomrkávaním na Galaxy Quest. Som fanúšikom oboch. Takže ma táto epizódka celkom pobavila. Na druhej strane pozerať na magora, ktorý trápi iných, to už tu bolo a nemám náladu si to zopakovať. Ale musím uznať, že príbeh bol veľmi dobrý a je to rozhodne nadpriemerná časť. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nee, tohle mi prostě nesedlo. Bizarní kus á la Star Trek, který má fajn námět i atraktivní zpracování. O zvrácených lidských stránkách se tentokrát dozvíme prostřednictvím kapitána a jeho odvážné posádky, ovšem záhy pochopíme, že cosi shnilého je v téhle vesmírné lodi. Nebyl to můj šálek kávy (ostatně ani seriálu jsem nikdy nebyl fanoušek), navíc opět tvůrci nezvládli uhlídat délku. Emoce prakticky žádné. ()

em.redrum 

všechny recenze uživatele

Herecky, námětem a zpracováním nejslabší díl BM. Tolik nesympatických postav pohromadě jsem viděl naposledy ráno v Kauflandu. A já vím, kde je zakopaný pudl...USS Callister je inspirovaný vyklovanými seriály typu STAR TRK a STAR VRZ. Tohle já vážně nesmím. Ty papundeklové kulisy, teatrální hérectví, epizody jako přes kopírák, směšný kostýmy a masky jak z modelíny...Děkuji, ale nee. Já samozřejmě chápu, že je to schválně a retro. A plky typu, jak na všechny geeky a fanoušky všech těch STAR HNUSŮ ten rejža jako pomrkává jsou mi u sedla. Zkrátka a dobře to nebyla epizoda pro mě. To třeba Stranger Things je taky retro, bratříčci za kamerou taky silně pomrkávají, ale má to hlavu i patu. Ba dokonce trup a údy a v neposlední řadě (a především) mozek... ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Farebna "startrekovska parodia", ktora proste musi zaujat. Zaciatok bol trochu vlazny podla mna, no neskor to bolo velmi dobre. Pacilo sa mi ako som pocas deja musel prehodnotit nazory na jednotlive postavy. Najviac vsak samozrejme zaujme Plemons, ktoreho som v kratkej dobe videl v dvoch filmoch a v oboch hral trhleho magora. Musim uznat, ze sa na podobne role hodi. Aj vdaka jeho ucasti idem do plneho poctu, lebo musim priznat, ze som nasiel par momentov, nad ktorymi sa dalo lepsie zamysliet. Zaver bol svojsky, v ramci zanru sa neoplati riesit logickost celej tej situacie, ale vysledok bol nadherny, pre posadku USS Calister. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Táto epizóda získala zo všetkých doterajších dielov najviac televíznych cien (7) a nominácií (21). (Arsenal83)

Reklama

Reklama