Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (116)

collector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaly som pri tomto seriály prestával veriť na to, že nejaká epizóda môže skončiť happy endom. A hľa ! Dočkal som sa. Skvelý rozbeh 4.série. Dúfam, že zostaneme v tomto tempe počas celej série a hodnotenie 5 hviezdičiek bude padať jedno za druhým. Samozrejme ako vždy skvelý nápad a konečne aj nejaké tie vtipné hlášky. Super :D ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhém čekání další řada a konečně díl, u něhož nemám pocit, že jsem jej nadhodnotil jen proto, že jsem fanda seriálu jako celku. Psycho, které se postupně rozvíjí je mocné. Brilantní je také etický rozměr dílu, kdy si nelze nepoložit otázku, zda i "člověk", který není z masa a kostí, má právo na život. Dílu nechybí ani emocionálně silná katarze. Super! 9/10 ()

Reklama

moriero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle dílu jsem se bránil nejvíc, protože ač miluju sci-fi, nemám rád ani Star Trek ani jeho parodie. Ale pak jsem si uvědomil, že je to vlastně Black Mirror - tak čeho se bojím, že? Pecka. Jedním slovem prostě pecka. Počáteční kýčovitá grotesknost byla velmi záhy nahrazena brutální temnou schízou a inteligentním přežívákem. Pecka. Jo, sorry, to už jsem vlastně říkal. Koupím si slovník. Tohle se mi u Black Mirror stává často. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robert Daly je spoluzakladateľom a hlavným programátorom multiplayer online hry, ktorá ovláda herný priemysel a vytvoril ju na základe svojho obľúbeného seriálu. Posádka lode USS Callister ho však inšpirovala ešte k niečomu. Vytvoril si vlastnú offline verziu hry, kam sa mu vďaka DNA svojich kolegov podarilo dostať všetkých, ktorých nemá rád...Taká milá paródia na Star Trek, tentokrát bez kontroverzného odkazu iba s vystretým varovným prstom smerom k budúcnosti herného priemyslu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná lenost. Námět atraktivní a chytlavý (byť jde jen o rozpracovaný koncept z vánočního speciálu + slavné epizody Twilight Zone), ale nedotaženost profilace postav a zkratkovitost každé interakce opět potvrzují limitace Black Mirror. A zde je to tím patrnější, jaký kousek to bylo od toho, aby se opravdu podařilo udělat sytý a propracovaný děj, který nespoléhá jen na svůj námět, ale i emocionální katarzi. Udělat o pár tahů víc, věnovat například protagonistovi víc rozmyslu... škoda mluvit 70 % ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama