Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (116)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi hodně zaryl pod kůži. Pokud někdo popustí uzdu fantazie a domyslí činy do důsledku, je to vrchol zrůdné odpornosti. Hlavní protagonista měl osud ještě hezký... Ke konci mě trochu tahaly nějaké logické skoky, ale budiž odpuštěno. Musela bych se nad tím zamyslet víc, zda bylo vše košér. Z morálního hlediska je ale tohle solidní sonda. A pro mě důvod, abych si nikdy mozek nikam nepřipojila, i když to jednou určitě půjde. ()

Winchester 

všechny recenze uživatele

Style over substance. Zábavný námet, žiaľ spracovaný príliš banálne na to, aby dokázal utiahnuť celovečernú stopáž. Cast, a niekoľko momentov výborných... Ale v podstate sa jedná o zabudnuteľnú zábavku, ktorá v sebe neskrýva žiadnu hlbšiu myšlienkovú ,,nadstavbu", ako tie najlepšie epizódy Black Mirror. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čirá genialita. A něco, čemu osobně říkám cukrkandlový horor, tj. fikce, kde se pod okázale pěknou fasádou skrývá zlověstně nepěkná podstata. Barevňoučká parodie Star Treku tu krásně kontrastuje s hororem o uvěznění skupiny postav na bizarním místě a hledajících únik a la Kostka, Díra, Vivárium, epizoda Útulek z Krajních mezí, nebo povídka Je to dobrý život od Jerome Bixbyho. Parádně zpracovaná vize toho, co si zatím inscenujeme jen v hlavě, ale jednou jistě půjde o technologií umožněnou běžnou virtuální zábavu - po návratu z otravné práce domů si vlézt do stylizované kopie našeho reálného světa, kde jste za boha a vše se řídí jen vašimi přáními. Tady bych měl jedinou připomínku a sice, že by podle mě bylo lepší, kdyby Daly nebyl zneuznalý programovací génius a spolušéf technologické firmy, ale obyčejný člověk, co maká někde u pásu, nebo se nudí v kanclu. Zručně napsaný děj střídající hrůzu se smíchem a cheesy se sexy a postavený na velmi lidsky a zábavně se chovajících postavách. Plus Jesse Plemons je výbornej záporák a do Cristin Milioti jsem se okamžitě zamiloval. Moje nejoblíbenější epizoda z celého Black Mirror. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Z toho mrazí, nesmrtelný pobyt ve "Star Treku" - no často mám podobný sen, kdy hraju jakousi virtuální hru, která nejde vyhrát, nebo jen nesmírně těžko (taky nové Jumanji si hraje s podobnou, ne ale at tak pekelnou myšlenkou- dá se tam naopak umřít), je to sice trochu přitažené za vlasy- ale jen zatím, možná za 30let to bude normálka, každopádně padouch č.1 na mém seznamu padouchů, vlastně jsem nikdy neviděl nic tak nenápadně hororového (snad jen Ex Machinu), každopádně skvělá epizoda ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robert Daly je spoluzakladateľom a hlavným programátorom multiplayer online hry, ktorá ovláda herný priemysel a vytvoril ju na základe svojho obľúbeného seriálu. Posádka lode USS Callister ho však inšpirovala ešte k niečomu. Vytvoril si vlastnú offline verziu hry, kam sa mu vďaka DNA svojich kolegov podarilo dostať všetkých, ktorých nemá rád...Taká milá paródia na Star Trek, tentokrát bez kontroverzného odkazu iba s vystretým varovným prstom smerom k budúcnosti herného priemyslu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)

Reklama

Reklama