Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (116)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná lenost. Námět atraktivní a chytlavý (byť jde jen o rozpracovaný koncept z vánočního speciálu + slavné epizody Twilight Zone), ale nedotaženost profilace postav a zkratkovitost každé interakce opět potvrzují limitace Black Mirror. A zde je to tím patrnější, jaký kousek to bylo od toho, aby se opravdu podařilo udělat sytý a propracovaný děj, který nespoléhá jen na svůj námět, ale i emocionální katarzi. Udělat o pár tahů víc, věnovat například protagonistovi víc rozmyslu... škoda mluvit 70 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa jedna z najhorších epizód seriálu vôbec. Asi preto, že nedáva také silné posolstvo, ako iné, a asi aj preto, že ja tie star treky fakt nemusím, ani v online či offline hrách, kde sa klonuje identita. Hoci ma oslovila myšlienka, že každý chce byť aspoň vo sne, vo virtuálnej realite, superhrdinom, hoci v bežnom živote mu čašník ani špinavý obrus nevymení. ()

Reklama

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z dílu, kterej začal tak trošku komiksově a na chvíli pokračoval v trošku nudným futuristickým stereotypu, se vyklubala skvělá zápletka s fantastickým záporákem. Je to trošku drama, trošku sci-fi, trošku komedie, trošku parodie a to mě tu ohromně bavilo (byť se normálně tomuhle mixu žánrů vyhýbám a když už, tak ho kritizuju – zvláštní). USS Callister je pro mě určitě jedním ze tří, čtyř nejlepších dílů seriálu. A jen tak na okraj – Cristin Milioti v roli Nanette Cole je roztomilá jak mraky. 😇 ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zasraný dobrý konce fakt! A tak dobře to začalo. Prostě představa, že vytvoříte hru, do který zavřete kopie všech lidí v práci, co vás serou a pak je budete klidně dalších 30 let spokojeně terorizovat je lákavá jako prase, a kdybych uměla programovat jako tady týpek, udělala bych to samý. Ale bejt zavřenej na jedný lodi a jenom poslouchat příkazy druhýho vzkříšení Dartha Vadera, to by nasralo i jedničky a nuly, takže vzpoura je jistá. Bohužel se vzpoura podaří a týpci se dostanou pryč, což mě neuvěřitelně nasralo, jako většina dobrejch konců, hlavně u tohohle seriálu, kterej si na tom vůbec nezakládal. Navíc způsob jakej se k tomu útěku dostali - no každej by si všimnul, že se děje něco divnýho, když holka, co byla ještě včera nasraná i posraná se najednou promění v nadrženou samici. Ale jináč kapitán fakt dobře zahranej, tenhle cápek se hodí na psychouše. Hodnocení: 6/10 ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv asi největší "blbost" co se týče nějaké smysluplnosti (že by se update ve space hře zjevoval jako černá (a hlavně "fuknční" díra? I don't think so), zatím za mě nejlepší díl Black Mirror vůbec. Dokonce ani nevadí, že téma duplikace a uvěznění osobnosti máme podruhé, USS Callister měl spád, sympaticky různorodé postavy, nějakou psychologii; sympaticky odkazuje ke Star Treku). Protagonistům fandíte a jste napjatí od začátku do konce. Za mě větší zábava než poslední Star Wars! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama