Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Staří kamarádi z vysoké školy Danny a Carl se potkávají ve virtuální realitě své oblíbené počítačové hry. Z nočních dýchánků se ovšem vyklube něco nečekaného. (Netflix)

Recenze (91)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo tejto epizódy je strašne pomalé, ale to nie je hlavný problém. Tým pre mňa bola zápletka. Chápem, že existuje množstvo sexuálnych úchyliek, ktoré nepochopím a táto novo vymyslená patri k nim. Vôbec som sa nevedel vcítiť do situácie postáv a bolo mi jedno jak to skončí. Holt, ja som svojho najlepšieho kamaráta nikdy nechcel ošukať ani v hre ani v reály. 4/10. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!!Nepriame spoilery!!! Asi prvý krát som mal pri Black Mirror priblblý úsmev na tvári takmer celú epizodu. "I Fucked a Polar Bear!" Trochu som sa obával, že to skončí po bitke tradične Blackmirrorovsky tragicky, ale nie, tvorcovia sa s tým vysporiadali s nadhľadom a naozaj majstrovsky a som rád, že aj v poslednej sérií majú ešte stále relatívne originálne nápady. Čiže ak by som mal zhrnúť túto epizodu dvoma slovami: "neškodná blbostička". PS: perfektné lokácie. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvaja černošský priatelia, muži zažijú svoj najlepší sex v živote vo virtuálnej realite vo videohre a nevedia prísť nato, či sú homoklády. Nech je ako chce, politická korektnosť Hollywood ničí a ja k takýmto sračkám o tom, ako sa klátia dvaja kakaovníci aj keď jeden z nich je svojim spôsobom žena, o tom ako zoofilmý černoch kláti ľadového medveďa nebudem určite tolerantný. Už vôbec nie keď v tejto nacisticko-rasistickej epizóde nevystupuje ani jeden beloch muž (áno, mihnú sa dvaja kuchári). Dve vykradnuté epizódy (betatest,USS Callister) doplnené LGBT zápletkou nie sú odpad vďaka hudbe a úcte k sérii Tekken a Soul Calibur. A ak náhodou čsfd raz niekomu udelí titul za homofóba roka, budem nato pyšný. Nech žije rodina a zdravý rozum. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je trochu k zamyšlení. Mít sex ve virtuální realitě by nemusela být špatná věc a navíc by na člověka nemohla žádná pohlavní nemoc nebo neplánované těhotenství. Jen by si užíval. Ale zase když by už byli na výběr milenky a milenci kteří nejsou z masa a kostí, tak by se rozpadala řada reálných manželství a lidstvo by vymřelo. Proto doufám že maximálně zůstane i v budoucnosti pouze horká linka, kde člověk uvidí cizího člověka jak se před kamerou předvádí ale to je tak všechno. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anthony Mackie má doma Nicole Beharie, což je samo o sobě výhra. Má slušnou práci a evidentně mu toho moc nechybí. Ovšem vyzkoušet se musí vše, a zatímco face to face se s letitým kamarádem příliš nevídá, po síti jim to jde náramně. Obzvlášť když se na trhu objevila jedna intenzivní novinka. Holt počítačové hry a erotično/sex k sobě mají zatraceně blízko. Je gay? Jde o nevěru? Je to jen intenzivní verze porna? Bez vad to není, pár otázek bych měl. Na druhou stranu je tenhle pomalý a podmanivý díl herecky velmi solidní, nečekané vyústění je pak tak trochu o morálce každého z nás. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Podobný styl domů a oblečení naznačuje, že se epizoda odehrává na stejném místě a ve stejném čase jako epizoda Pád střemhlav (2016). (hansel97)
  • Hra, kterou dostane Danny (Anthony Mackie) jako dárek, je vyráběna společností TCKR. Jedná se o stejnou společnost, která stála za lékařským objevem umožňujícím cítit pacientovu bolest v epizodě Černé muzeum (2017). Stejná firma také vymyslela systém pro komatózní pacienty, který se používá v epizodě San Junipero (2016), kde se zkratka propašovala i do názvu baru, ve kterém se dvě hlavní postavy pohybovaly – Tucker's (bez samohlásek TCKR). Firma se objevila také v epizodě Zkušební verze (2016), kde je zmíněna na obalu časopisu. (hansel97)
  • V této epizodě se opět objevují malá kulatá zařízení, která si postavy umísťují na spánky, aby vstoupili do virtuální reality. Podobná technologie byla použita již v epizodách USS Callister (2017), Černé muzeum (2017) a Krokodýl (2017) například ke hraní her, svědecké výpovědi či extrakci vzpomínek. (hansel97)

Reklama

Reklama