Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sú zač? Kukuričné deti?“ Robiť komédie o šikanovaní (jedna tu už bola, spomínate? VEĽKÝ POSTRACH s Rickom Moranisom a Tomom Arnoldom.) je asi taký "dobrý" nápad, ako o znásilnení. Našťastie, tento bláznivý kúsok z produkcie Adama Sandlera a v réžii Sandlerovho kamaráta Dennisa Dugana (VEĽKÝ TATO), je skôr o športových nemehlách, než školskej šikane. Hoci film nemá dobrý spád, zopár hrubozrnných vtipov by vás (snáď) rozosmiať mohlo (pri rozprávaní VEĽMI pľujúci chlapec). Potešia aj vtipné postavy (12-ročný Carlos, precitlivený agarofobik), drsné dialógy („Ukážem ti, aký som šéf.“ –„A čomu šéfuješ? Sračkám?“) a skupina brutálne výrazných komikov (Jon Lovitz, Rob Schneider, Jon Heder). Má to síce od všetkého niečo (od „šprťáckej“ série z 80. rokov cez ĽADOVO OSTRÝCH, VYBÍJANEJ, NAPOLEONA DYNAMITA, „Knight Ridera“ a „Číslo 5/7 žije“ až po „zrážanie schránok“ z PRI MNE STOJ! a sandlerovku ZA MREŽAMI), no na vulgárny oddych vhodné (ak vám za určitých okolností pripadá vtipné, keď niekto niekomu PORIADNE prdne do nosa). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne nenarocna "sportovni" komedie, ktera je sice naprosto stupidni, obcas zbytecne zabredne do nejakejch dojemnejch momentu, ale vicemene to svizne odsejpa a je to docela zabava. Film stavi hlavne na hlavni trojce dementu, pricemz Schneider je tu tentokrat ten nejnormalnejsi, to co predvadi Spade s Hederem by se mohlo dat pod definici retard. Obcas, aby nebylo dementu na obrazovce malo, se pripoji i hyper hovado Nick Swardson, takze to uz mame ctyri retardy a to je na jeden film vic nez dost, takze kolikrat ma clovek spis nez fandit jim, chut je nakopat do kouli. Ale i kdyz tu nejsou zadny moc masakralni vtipky a vicemene se deje furt to samy, stejne to tech 90 minut zabavi a o to slo. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemám rád buranské nechutné komédie, ktorým kraľuje Adam Sandler, ale pre jeho kamaráta Roba Schneidera mám slabosť a tento film považujem za jeho najlepšiu sólovku. Možno aj preto, že Rob tu tentokrát hrá normálnu postavu, ktorá sa vyvaruje nechutností. Zato zvyšná parta geekov, ktorí v živote nehrali bejzbal predstavuje typických viac či menej vtipných a miestami aj nechutných lúzrov. Hlavne Heder si mohol odpustiť ochutnávať všetko možné. Našťastie je tu Jon Lovitz ako kráľ geekov, ktorý zbohatol a tak si môže dovoliť všetky možné gadgety so slávnych filmov, ktoré geeka diváka neskutočne potešia. Ako fanúšika Star Wars mňa teda potešili. Niektoré vtipy sú dosť WTF. Napríklad 12 ročný Amaury Nolasco s oficiálnym preukazom namalovaným pastelkou. Okrem Scheidera ma potešil David Spade, ktorý je často opomíjaný a magor Swardson, ktorý ide natoľko za hranu, že ma nakoniec vždy rozosmeje. Finálny zápas narúša klišé športových filmov a jednoducho si hráči užívajú hru. Takže celkovo aj napriek občasným nechutnostiam a primitívne podanému posolstvu, ma to baví. 7/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tři dospělí idioti hrají s dětmi baseball a já se tomu mám smát. Tomu rozumím, ale moc mi to nejde. Těch skutečně zábavných fórků je tady totiž strašně málo, víc je těch slabších, pak nějaké neškodné a na fekál taky došlo. Nejhorší na tom ovšem je, že obvykle rád přihazuju nějakou tu hvězdu, když někoho napadne natočit cokoli o zpocených postavách pobíhajících v dresech na hřišti, ale v tomto případě na to nemám odvahu. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Příjemná, úsměvná, ale také trochu úchylná a oplzlá komedie. Musím pochvlit alespoň pro mě vtipné hlášky. Ale na druhou stranu musím uznat, že ten film má opravdu hloupoučký a jednoduchý scénář s koncem, který vám je jasný po 10 minutách, co se na film koukáte. Přesto je v tomhle filmu něco, co vás přinutí se podívat do konce. Koukněte na to a myslím, že pokud máte trochu pochopení, film se vám bude líbit... ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)
  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama