Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takovou slátaninu jsem dlouho neviděla. Podle názvu mě to zaujalo, ale po schlédnutí se mi udělalo nevolno. Nemělo to hlavu ani patu, ty mimozemská monstra vypadali jako zvětšený hmyz, příběh naprosto nulovej. Je to jako pohádka, který je ale úplně ošklivá. Nevím proč, ale musela jsem to dokoukat, jak to všechno bláznivě dopadne. Několik dní se schovává v rozbořeným domě daleko od D.C., kam měl namířeno a najednou je tam. Že by se všichni hmyzáci nakazili vzteklinou, kterou do jednoho náhodou stříknul? Trapný. ()

Rathe odpad!

všechny recenze uživatele

Když 2 dělají totéž, nikdy to není totéž. Ale tohle je teda takový paskvel... to snad není možný. Sakra, když na to nemají rozpočet, proč se do něčeho takového pouští? Herecké výkony - děsné, efekty - děsné, scénář - děsné, režie - děsné, kamera - ta zas tak děsná není, jenom trochu hrozné. Pání, díky za Spielbergovu Válku světů. ()

Reklama

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Návod na použití: 1.Nekupovat! 2.Když už koupíte, tak nerozbalovat! 3.Když už rozbalíte, nepouštět!! 4.Když už pustíte, zacpat uši, zakrýt oči a radši si zpívat něco uklidňujícího!! 5.Pokud jste se přeci jen koukali jako já..tak upřímnou soustrast, málem jsem si vyzvracel vnitřnosti:)) Musel jsem si potom jít zaházet frisbee pro uklidnění...z hodně vysoké skály...neměl jsem frisbee...Invaze světů lítá taky hezky! :o) ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Spielbergova Válka světů bez Spielberga a hereckých hvězd, speciálních efektů, hromady peněz a hlavně bez nápadu. To je Invaze světů. Tentýž film, ale zpracovaný jinak, špatně, hrůzně, strašidelně, ani ne trochu vtipně, prostě příšernost snad až světového formátu, na kterou se dá koukat jenom na vlastní pěst. Divím se, že něco takového vůbec vyrábí, když ví, že podobný film točí právě Spielberg a já na to jak vůl koukám. No vyhnout se velkým obloukem je málo, nejradši bych spálil veškerý DVD které se vylisovali a prodali, veškerý záznamy a ty herce bych taky vyškrt ze světa, tohle bylo fakt moc. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Adaptácia Vojny svetov od spoločnosti Asylum... Čo by fan filmári dali za to, keby mali k dispozícii aspoň takýto rozpočet a aspoň takéto triky... Lenže filmy pre Asylum málokedy robia fanovia. Aj teraz ide o rutinérske céčko, ktoré síce spočiatku zaujme svojou bezprostrednosťou, ale vzápätí sa na scéne začnú objavovať čudné postavy, tvorcovia sa snažia o presah... Kým by sa film udržal v rovine „ľudia v krízovej situácii magoria“ bolo by to ešte fajn, ale keď film preladí na náboženskú tématiku, už len čakáte, kedy toho otravného kňaza niečo zožerie – a on stále prežíva. Je pravda, že psycho scéna v pivnici bola najväčšou devízou Spielbergovej verzie, ale málokto má Spielbergove schopnosti, takže akonáhle tunajšie postavy ostanú zavalené v podzemí, film ide úplne do... A ak by som nepoznal pointu Wellsovej predlohy ani by som vlastne nepochopil, čo to tam trepú o tej besnote... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama