Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

anderson 

všechny recenze uživatele

Môj milý ripo :-) a z akého dôvodu by sa program ako KINOBOX nesmel hodnotiť ? Nielenže nás informuje o časti filmového diania v ČR ale v predchádzajúcich rokoch, keď tam vystupoval ROMAN HOLÝ aj s parťákom, som sa pri každom vydaní váľal od smiechu. Škoda, že slovenská relácia NOVÉ FILMY V KINÁCH (neskôr FILM & VIDEO) zanikla. Čo keby si to sem tiež nahodil synak ? :-) (8.12.2005) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčkův humor mi sedí a rád se nechám vtáhnout do jeho zvláštní ,,vraťácké" (byl kdysi zakladatelem a performerem v divadle Vrata, obdoby divadla Sklep) stylizace a nechat se mystifikovat jeho crazy nápady (rozumím ale výtkám partnerských produkčních filmových společností, že díky moderátorovi je poněkud upozaděna informační hodnota pořadu...já také kolikrát ani nevím, jaký film měl právě v Kinoboxu premiéru, jelikož se pořád jen směju...) Tak tedy dobrý kačer...:-) ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tak, já jsem mladší generace a tenhle pořad si vybavuju jen jeno matnou vzpomínku z dětství, která mě nikdy nijak neoslovila. Teď jsem se podíval na víc jak hodinové záznamy tehdejších dílů a to vám povím, to je velebizár. Devadesátky z toho čiší plným proudema je až k nevíře, že ty nevtipné a především neskutečně bizarní scény, parodující propagované filmy, tehdy mohli vysílat v celostátní televizi. Takový artefakt doby, kdy nic pořádného nebylo a to, co bylo, si pamětníci malují dorůžova. 1/5 ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To je ono Péťo, vyser se na ty mediální mrdky z řád filmových kritiků, publicistů a hlavně filmových odborníků, kteří se snaží dělat s filmu pomalu nejtěžší vědu na světě. Čtení jejich plivanců mělo za následek, že jsem si připadal jako největší debil na světě, že nevysedávám od rána do večera u uměleckých filmů, ale mám radost z akčího filmu nebo lidové komedie. Nevím co to je za klauni, ale asi si naivně myslí že filmy tady vznikají kvůli nim. Takže bohatě stačí trailer či PR materiál a Čtvrtníčkův slovní doprovod, abych se sám zorientoval co mě bude zajímat a co ne. "Seminárními prácemi" filmových odborníků si vytírám prdel, abych ušetřil za záchodvý papír. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno