Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Tak Kinobox je rozhodně zajímavý týdeník zvláště pro ty diváky, kteří chodí do kina jednou za čas na nějakou extra premiéru. Samozřejmě nepřekoná éru (?) Holý & Kohout, ale přesto přináší základní události ve filmovém průmyslu. Nějaké reportáže jsou však zajímavé jako dvouhodinovka makromolekularní fyziky. Když už reportáže, tak celkem ujdou "minutky z festivalů". ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

Reklama

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama