Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo dřív jsem to sledoval častějš ještě za doby Holého a Kohouta ty dva tam dělali neuvěřutelný kousky ,kdy jsem smíchy ch.... Pak jsem to přestal sledovat a až pak zase po letech sem tam sleduju mě Čtvrtníček nevadí taky je dobrý a má občas hustý hlášky hlavně jeho "Hezký kačer" mě vždy dostane. Sice se tam mnoho věcí o filmu nedozvíme a těch žebříčků tam bylo několik ne jako ted pouze jeden. Přesto je to solidní pořad. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

Reklama

quasar 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina hodnotících: s Holým a Kohoutem za 4, bez moderátora za 2 a se Čtvrtníčkem 1- za ten trapný projev. Kde je ten Čtvrtníček ze Sody a Obsluhoval jsem... Jeho projev se posunul od recese a černého nevypočitatelného humoru k naprosté trapnosti a upocené snaze za každou cenu říct něco vtipného. Mám pocit, že to začalo někde u "Vodafounu"... ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nejlepší byly starý díly s Holým a Kohoutem (kombinace filmových scén a hlášek...Vetřelec IV: "Tak je sežereme my. ""To nezvládnem, jsou moc velký." "Já myslím nepozorovaně, po kouskách, aby si toho nevšimli."). Čtvrtníček mi ze začátku nesedl, ale pak jsem mu přišel na chuť a pochopil, že jeho humor je hodně podobný mému, tj. z něčeho si dělám srandu, ale ani to dělání si srandy vlastně neberu vážně a to celé na druhou... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kinobox se postupem času propadl ze skvělého pořadu do bahna podprůměru. Čtvrtíček se sice opět snaží udělat z něj především zábavu, ale absolutně se mu to nedaří. Nezapomínejme ani na minimální informační hodnotu. A Vachler by měl začíst jíst maso nebo alespoň nedávat na jevo svůj podivný smysl pro humor. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama