Reklama

Reklama

Ledová sklizeň

Trailer

Obsahy(1)

John Cusack a Billy Bob Thornton jsou v čele hvězdného obsazení této napínavé a nepředvídatelné komedie. Právník Charlie (Cusack) a jeho partner Vic (Thornton) okradou mocného gangstera a myslí si, že se jim povedl dokonalý zločin. Poté co prožijí noc plnou napětí a smrtících překvapení, zjišťují, že největší zkouškou, kterou budou muset podstoupit, je věřit si navzájem. Od režiséra Přeber si to a Na Hromnice o den více, je Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

secko 

všechny recenze uživatele

Věřím, že tento kousek by sklidil lepší hodnocení být viděn se stejným zpožděním jak tomu bylo zrovna v mém případě. Neviděl jsem hodně dlouho podobně stylový příběh, který by mne zaujal od prvotních titulků až do konce. Chladnokrevné povahy jsou dobře zasazeny do prostředí i roční doby, která jen umocňuje příběh. Na závěr jedna z mnoha výborných hlášek "Jsi mrtvej Royi. Nestůj tady a nepředstírej, že nejsi". ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Když si na Ledovou sklizeň vzpomenu zpětně, je to vlastně typicky neonoirová kriminálka se skutečně typickým příběhem, typickými hrdiny a typickou atmosférou, navíc hvězdně obsazená, která má jeden jediný nedostatek, že u mě během sledování nefunguje a nevzbuzuje ty emoce, které by měla. Těch příčin je víc a nutno zdůranit, že se nejedná o žádný průšvih, který by u filmového fanouška vyvolával bouři nevole. Své diváky si jistě najde, ale pro žánrového fanouška je neoriginální a ten, kdo si chce o žánru udělat představu, by měl sáhnout po větší kvalitě. Je to typ filmu, kde víte, že tady měla přijít hláška, jenže ta vám nepřijde vtipná, a tady měla přijít vtipná situace, která opět neúčinkuje, jak by měla. Pokulhává kvalita dialogů a scénář neřeší některé motivy a situace, jiné zase vysvětluje až v samotném závěru. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční černá komedie, kdy gauner podvádí, okrádá a nakonec zabíjí ještě většího gaunera. Místy je to hodně vtipné, jindy trošku trapné. Celkově však je to solidní film, až na ten "happy end", kdy (pravda ten nejsympatičtěší) zločinec odjíždí s kamarádem a 2 milony dolarů v kabele za nový životem. 3 a půl *. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +herecké obsazení, ke konci dobrá atmosféra a rozuzlení -celkem nezajímavé postavy i děj, který navíc ničím novým nepřekvapí/// Podle mě průměrný film jak jen průměrný může být. Nebýt řekněme hvězdnějšího obsazení který tento film nabízí ani by nestálo za to se na něj dívat. Akce tu moc není. Snad žánrově trošku odlehčený krimi film, ale nic víc. K závěru to bylo zajímavější, přesto mám pocit, že na tento film rychle zapomenu./// Celkem 50%/// ()

Faye 

všechny recenze uživatele

.. „Lidé říkají, že nejde spáchat perfektní zločin. Ale s tím já nesouhlasím.Když plánujete věci dost důkladně, když promyslíte každý detail, když máte nervy z ocele, když umíte být klidný, ať se děje co se děje, neměl by to být problém.“ Vánoce jsou prý svátky klidu a míru. Kdepak i na vánoce může být hodně veselo a rušno a to nejenom na kluzkých silnicích s všudypřítomnými strážci pořádku nebo na přepadové návštěvě u ex manželky, i s kámošem v značně podroušeném stavu není rozhodně nuda. Ale největší zážitek je vychutnat si ten pocit z dokonalé loupeže, vždyť vyfouknout mafii 2 milióny dolarů a nějaké ty drobné k tomu, to se nepoštěstí každý den. Tak už jenom najít parťáka, který schoval prachy a rychle vypadnout z města. Velmi krvavé a s naprosto odzbrojujícím brutálním humorem.. „Každý je na Vánoce hodný. -Ne Charlie, ne. Pouze blbci jsou na Vánoce hodní.“ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • 'The Sweet Cage' je již nefungující restaurace, kam Harold Ramis chodil se svou rodinou na jídlo, když byl ještě dítě. (PußyMagnet)
  • Příjmení postavy Johna Cusacka "Arglist" v němčině znamená "záludnost" nebo "zákeřnost". (PußyMagnet)
  • Rola Renaty bola ponúknutá aj talianskej herečke Monice Bellucci. Kvôli tehotenstvu však túto rolu odmietla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama