Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

sheen 

všechny recenze uživatele

Navybírejte krásné dívky (nejlépe umělé bárbíny xD), oblečte je do přiléhavých oblečků, naučte je rozdávat rány jako na běžícím páse a ještě to okořeňte songem od Paula Oakenfolda - Switch On, tohle se musí líbít:) Exibice dokonalých ženských křivek a jejich pohybů, takový novodobý ženský Mortal Kombat. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná blbina. Pokud přistoupíte na fakt, že film se nebere vůbec vážně a taky to, že to je neskutečná ptákovina budete se možná i bavit. Celkově je film jen jákasi fetišistická podívaná na polonahé dívky, které se snaží předádět karate. Je to taková kombinace Charlieho andílků a Mortal Kombatu takže pokud vám tyto filmy nevadí budete se bavit. ()

Reklama

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Dementne priblblo zábavný návrat k arénovým mlátičkám rokov dávno minulých, no obohatený o hi-tech hračky, o ázijskú štylizáciu boja (o dokonalých choreografiách však nemôže byť reč) a namiesto nejakej hory svalstva tu v hlavnej úlohe máme štyri polonahé sexice a ako hlavného záporáka zas rozkošného sociopata bažiaceho po peniazoch. V akomkoľvek inom ponímaní ako "totálny guilty pleasure" DOA dopadá samozrejme katastrofálne, avšak keď na to človek pozerá práve z tohto hľadiska, menej ako 3* dať snáď ani nemôže. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylová brainwash zábava, která videoherního ducha vyždímala do posledního bajtu a nechala se přetavit v nekompromisní akční nářez, který dává vzpomenout na časy Mortal Kombatu, jenž svého času lahodil oku žánrově zatížených fandů. Spoře oděné slečny bojují v impozantním tempu v mistrovsky nasnímaném, sestříhaném a hudebně podbarveném fetiši, u kterého bude pět ze čtyř erotomanů slintat blahem. Vysoce umělecký zážitek a povinná záležitost pro všechny, kteří vyrůstali z joystickem v ruce, a když jim ho rodiče sebrali, šli si listovat Esquirem. ()

666teen

všechny recenze uživatele

Charlie´s Combat nebo Mortal Angels? Nevím, věru si netroufám tohle dílo hodnotit. Střízlivým okem to vypadá na spodní patro kontejneru se zbytky po kyretáži. Svrab a utrpení. Ovšem dokážu si představit situaci kolem druhé hodiny ranní, kdy se změněným stavem vědomí po požití ušlechtilých travin, budu u tohoto výplodu juchat blahem. Pokud najdu přehrávač. No, doufám, že ne. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama