Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná blbina. Pokud přistoupíte na fakt, že film se nebere vůbec vážně a taky to, že to je neskutečná ptákovina budete se možná i bavit. Celkově je film jen jákasi fetišistická podívaná na polonahé dívky, které se snaží předádět karate. Je to taková kombinace Charlieho andílků a Mortal Kombatu takže pokud vám tyto filmy nevadí budete se bavit. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že Boh existuje a na svoje ovečky nezanevrel. Prakticky dokonalý film so všetkým čo má dokonalý film mať. Sexy krvichtivé holky, akčné súboje, úžasný vizuál, nadupaný soundtrack, hlášky, úžasné postavy ... a Eric Roberts! Najcool akčný herec všetkých čias! To najlepšie s 80s comicsovej atmosféry s tým najlepším z high tech 00s v najlepšom akčnom filme nového tisícročia. I love Christina! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nehorázně střelená a zároveň zábavná záležitosti. Krásné holky se s chlapy i mezi sebou tlučou hlava nehlava, děj k tomu prakticky nepotřebují, do toho ještě trousí vtipy... Akční scény (které tvoří 90% filmu) jsou velice nápadité a originální, divákům jsou servírovány v krásném balení (moje nejoblíbenější je asi potyčka v bambusovém hájku), film odsýpá až do konce, který přijde po necelé hodině a půl, což je tak akorát. Kdyby byl DOA o pár minut delší, už by byl natahovaný. V rámci "béček" rozhodně nadprůměr. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pred zapnutím filmu som vedel do čoho idem a tak som sa snažil byť zhovievavý menším chybám a prešľapom. Ale keď mi tie neznesiteľne chybné, debilné, otrepané, lacné a navyše nanajvýš trápne scény priam rezali oči a v hlave som mal pri tom ako po atómovke, povedal som si, že toto je už aj na mňa veľa. A keď do hlavnej úlohy obsadia nechutnú a pre mňa neznesiteľne odpornú a nesympatickú Devon Aoki, potom sa výsledku nečudujte. Ostatným obsadením si to však celkom vyžehlili, niektoré akčné súboje sú celkom fajn a vzhľadom k rýchlemu plynutiu (necelá hodinka a štvrť) sa to odpozerať dalo. 40%. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama