Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už som asi príliš starý na to, aby mi banda nonstop sa mlátiacich kočiek v podprdách poskytla absolútne béčkové potešenie, ale ešte stále to považujem za prudko pozerateľný film. Dievčatá znalosť bojových umení predstierajú na rôznych úrovniach uveriteľnosti, ale čo na tom, keď Corey Yuen dokáže aj plážový volejbal natočiť tak, ako keby to bola bitka z Matrixu? ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem této nenáročné bojovky je pěkné ženské osazenstvo ve složení: Jaime Pressly (Tina Armstrong), Devon Aoki (Kasumi), Holly Valance (Christie Allen), Sarah Carter (Helena Douglas) a Natassia Malthe (Ayane). Za klaďase kopu Kane Kosugi (Ryu Hayabusa) a Collin Chou (Hayate) neboli Seraph z Matrixu. Eric Roberts (Donovan) se do hlavní záporné role superbojovníka, upgradovaného pomocí brýlí, vůbec nehodil. Svalovce tu zastupují Silvio Simac (Leon), wrestler Kevin Nash (Bass Armstrong) a strongman Derek Boyer (Bayman). Robin Shou má pouze symbolickou roličku vůdce pirátů. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré filmy. Jsou i špatné filmy. Jsou zábavná béčka. Dokonce jsou i filmy tak špatné až jsou dobré. Pak existují výtvory jimž ani koňská dávka nadsázky nemá sebemenší šanci pomoci. No a pak je tu DOA: Na život a na smrt. Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola. Myslím, že obrázek již máte. Dead or Alive je prostě snímek mimo věškeré běžné kategorie. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Veskrze povedený bang-bang interview (čti: rvačky) jsou vyšisovaný skutečností, že není o co bojovat, neboť příběh je skrz naskrz prolezlý červotočem - především za ten závěr by pan scénárista potřeboval kopnout do zadku, až by poposkočil. Notabene je každá z postav (tygřic) ověšená pochybnou aspirací, která vyplouvá v konverzačních momentkách. Tož o půl hvězdu spořejší oproti Mortal Kombatu, zaokrouhleno nahoru za spořejší ošacení bojovnic. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Blbůstka pro teenagerské milovníky ženských bitek. Inspirace Mortal Kombatem je zjevná a nepokrytá. Dobré na jedno zhlédnutí, protože o nějakém scénáři nemůže být ani řeč a bitky, tvořící hlavní náplň filmu také nejsou nějak mega úchvatné. Snímek bych nikomu nedoporučoval, prostě proto, že existují mnohem lepší bojové filmy. Ale 10-až-16tiletému klukovi to může připadat jako splněný sen:D A věřím, že se z toho za pár let stane kult:) Škoda jen, že to neni ještě mnohem tupější, chybí tu nějaké vyloženě zapamatovatelné hlášky a scény, které by z toho udělali pecku, jako jsou některé Arnoldovy filmy. Chybí také větší brutalita (ve snímku neni žádná!) a krev, což je opravdu škoda. Celkově film ale hodnotím docela kladně, hlavně proto, že nemá velké ambice a předčil má očekávání. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama