Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pred zapnutím filmu som vedel do čoho idem a tak som sa snažil byť zhovievavý menším chybám a prešľapom. Ale keď mi tie neznesiteľne chybné, debilné, otrepané, lacné a navyše nanajvýš trápne scény priam rezali oči a v hlave som mal pri tom ako po atómovke, povedal som si, že toto je už aj na mňa veľa. A keď do hlavnej úlohy obsadia nechutnú a pre mňa neznesiteľne odpornú a nesympatickú Devon Aoki, potom sa výsledku nečudujte. Ostatným obsadením si to však celkom vyžehlili, niektoré akčné súboje sú celkom fajn a vzhľadom k rýchlemu plynutiu (necelá hodinka a štvrť) sa to odpozerať dalo. 40%. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

DOA je film přiblblý, sexistický, choreograficky pochybný a s korunou v podobě okatě počítačových triků. Přesto mě filmová předělávka konzolové mlátičky od Tecma bavila úplně stejně jako Andersonův Mortal Kombat. Už herní předloha klade silný důraz na spoře oděné bojovnice, což se filmové adaptaci povedlo přenést na obrázovku vskutku parádně. K šípku s hereckými výkony, když dámy efektně kroutí zadky, vystřelují ztepilé nožky a jinak všemožně ukazují dokonalá těla! A nevadí, že před filmem absolvovaly na tatami maximálně rychlokurs a tělesné schránky evidentně trápily především v posilovně. Radost na ně pohledět! Asijský patriotismus šel u mě na hodinu do háje a místo princezny jsem hltal výstupy tria šmrncovních blondýn, především mé favoritky Heleny. Sodoma Gomora!?? Ale houby, to je DOA! ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No fakt sa na to nepozerá zle :-) Corey Yuen opäť raz boduje peknými herečkami a namakanými súbojmi. Ale... tento scenár písali traja(!!!) ľudia? Ak sa budem tváriť, že šlo o poctu DRAK PRICHÁDZA, dokážem tomu dať tri šutre. Ale inak mi bude stačiť pozrieť si nabudúce už len nejaký zostrih. MORTAL COMBAT nebol natočený tak okúzľujúco, ale bol o čosi inteligentnejší... Fakt... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nehorázně střelená a zároveň zábavná záležitosti. Krásné holky se s chlapy i mezi sebou tlučou hlava nehlava, děj k tomu prakticky nepotřebují, do toho ještě trousí vtipy... Akční scény (které tvoří 90% filmu) jsou velice nápadité a originální, divákům jsou servírovány v krásném balení (moje nejoblíbenější je asi potyčka v bambusovém hájku), film odsýpá až do konce, který přijde po necelé hodině a půl, což je tak akorát. Kdyby byl DOA o pár minut delší, už by byl natahovaný. V rámci "béček" rozhodně nadprůměr. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama