Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně o co ve filmu šlo, ale bylo to krásné. Zadečky, prsíčka, prsíčka, zadečky. Plážovej volejbal v bikinách a pohled na prsíčka a zadečky. Film, co by měl získat cenu za vizuální efekty. Samý kozy, samý prdelky, och jdu snít o krásném světě kde by byly jen samý kozy a prdelky, no prostě HOLKY ! V tomhle filmu bych chtěl hrát hlavní mužskou roli. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Blbůstka pro teenagerské milovníky ženských bitek. Inspirace Mortal Kombatem je zjevná a nepokrytá. Dobré na jedno zhlédnutí, protože o nějakém scénáři nemůže být ani řeč a bitky, tvořící hlavní náplň filmu také nejsou nějak mega úchvatné. Snímek bych nikomu nedoporučoval, prostě proto, že existují mnohem lepší bojové filmy. Ale 10-až-16tiletému klukovi to může připadat jako splněný sen:D A věřím, že se z toho za pár let stane kult:) Škoda jen, že to neni ještě mnohem tupější, chybí tu nějaké vyloženě zapamatovatelné hlášky a scény, které by z toho udělali pecku, jako jsou některé Arnoldovy filmy. Chybí také větší brutalita (ve snímku neni žádná!) a krev, což je opravdu škoda. Celkově film ale hodnotím docela kladně, hlavně proto, že nemá velké ambice a předčil má očekávání. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Efekty 10/10/// +úžasný hudební doprovod, věrné zpracování, obsazení -škoda vysoké přístupnosti (nízkého ratingu), film je tedy bez krve/// Velice věrná adaptace počítačové hry (přesněji televizní videohry). Pro fanoušky a hráče nádherná povinnost. Pro kritiky dobrý terč a pro mě jeden z nejočekávanějších filmů (vedle Želviček), na který jsem chtěl původně zajít do kina (nakonec film neuvedli). Po zhédnutí musím sice vypíchnout nějaké mušky. Konkrétně mohly být propracovanější charaktery, dále škoda že turnajový pavouk nebyl více zpřístupněn divákům a nevyděli jsme všechny zápasy a nakonec již ta zmiňovaná přístupnost. V soubojích s meči kde necáká krev je to až směšné. Jinak jsem velice spokojen, casting se nadmíru a věrně povedl. Souboje jsou nádherné a akční a vůbec celí film má spád. Některé scény ve mě evokovali Charlieho andílky. Rovněž hudební melodie se tomu filmu občas podobala. Takže jestli má nějak film podle hry vypadat, tak bych si ho představoval nějak takhle. Nehledě na to, že jsem se po celou dobu nesmírně bavil, Robin Shou ve své kreaci byl hustej./// Celkem 91%/// Viděno podruhé na DVD 16.6.2007 ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Navybírejte krásné dívky (nejlépe umělé bárbíny xD), oblečte je do přiléhavých oblečků, naučte je rozdávat rány jako na běžícím páse a ještě to okořeňte songem od Paula Oakenfolda - Switch On, tohle se musí líbít:) Exibice dokonalých ženských křivek a jejich pohybů, takový novodobý ženský Mortal Kombat. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

špatná vykrádačka filmů na motivy plošinovek a klanu létajících dýk nemohla prostě skončit dobře... úsměvný začátek mě celkem mile překvapil, ale nadšení brzy opadlo... navíc vznášející se a všude-kolem-sebe-kopající slečinky, otřepaný "příběh" a de facto parodie na sama sebe znemožňují lepší konečné hodnocení než 40%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama