Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2006. Víc holek, víc akce, víc postav (ač ne tak působivých), docela stylový souboje, prakticky stejná zápletka, žádná krev, dost jemná míra násilí, sem tam nějaký ten akční pohled do dámského rozkroku. Je to dobrý, ale podruhý už vidět nechci. (screeny) ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad filmu, kdy je forma důležitější než obsah, nejde tady o žádné moudrosti, hledání pravdy a podobný hovadiny, scénář slouží jenom k tomu, aby si postavy mohli dát co nejvíc do čuně. Konečně Eric Roberts, po dlouhé době hraje v něčem, co lze označit jako film, jen škoda, že je ho tam tak málo, hlavní buchty jsou dobře vybraný, nevypadají zle, sice mám rád prsatější baby, ale co naplat, přece jenom by jim to překáželo, i když taková Halina Pawlowská coby jedna z hrdinek, by taky měla co do sebe. Fakt paráda. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film. Má pomerne dobrý príbeh o trojici rozdielnych žien, japonskej princeznej, zlodejke a wrestlerke, ktoré dostanú pozvanie na veľkolepý turnaj najlepších bojovníkov sveta, ale jeho usporiadateľ má aj svoje vlastné plány. So spracovaním som spokojný, je presne také, aké aj má tento typ filmu mať, tvorcovia si boli vedomí, že točia len čistokrvnú zábavu, ktorá ani ničím iným byť nechce a tak je to prakticky neustála akcia s dobre vyplnenými medzerami, ktorá sa neberie ani chvíľu vážne. Síce ku koncu už začne strácať dych, ale aspoň to nie je zbytočne predlžované. Akcie je tu plno a je aj celkom dobrá. Ale samozrejme v rámci svojej kategórie, toto nie je žiadny seriózny bojový film s profesionálmi, ale zábavná bojovka s modelkami a tak sa často používajú laná a strihy, ale nie až tak moc ako v iných podobných filmoch s amatérkami a navyše je tu aj slušná choreografia a príjemné lokácie, takže sa na ne dobre pozerá. Najviac sa mi páči prechod japonského bojovníka poschodiami cez mnohých protivníkov. Herecké obsadenie je na tom dobre, príjemné ženské postavy Devon Aoki, Holly Valance, Jamie Pressley a Sarah Carter a ako hlavný záporák Eric Roberts. Réžia je dosť dobrá, Corey Cuen je už klasik a aj technická stránka je bez väčších problémov. Na tento film je dôležité pozerať sa tak, ako aj bolo myslené, je to len obyčajná zábava s peknými herečkami, ktorej nechýba svižnosť a v rámci podobne ladených filmov patrí medzi to najlepšie. 70% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

DOA je film přiblblý, sexistický, choreograficky pochybný a s korunou v podobě okatě počítačových triků. Přesto mě filmová předělávka konzolové mlátičky od Tecma bavila úplně stejně jako Andersonův Mortal Kombat. Už herní předloha klade silný důraz na spoře oděné bojovnice, což se filmové adaptaci povedlo přenést na obrázovku vskutku parádně. K šípku s hereckými výkony, když dámy efektně kroutí zadky, vystřelují ztepilé nožky a jinak všemožně ukazují dokonalá těla! A nevadí, že před filmem absolvovaly na tatami maximálně rychlokurs a tělesné schránky evidentně trápily především v posilovně. Radost na ně pohledět! Asijský patriotismus šel u mě na hodinu do háje a místo princezny jsem hltal výstupy tria šmrncovních blondýn, především mé favoritky Heleny. Sodoma Gomora!?? Ale houby, to je DOA! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama