Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak teda pokud jste si mysleli, že se tady z toho děcka (spratka ďábelskýho) posadím na zadek a při jeho uhrančivém pohledu a pár obrázcích zalezu strachy pod peřinu, tak . . . "a jestli ne, tak jsme zmýlili" - tak tady jste se opravdu zmýlili. Vlci jsou ohraní, vnuknutí myšlenek mě neba a už vůbec mě neba ti podprůměrný herci. Tohle byla tak akorát zase patlačka všeho možného bez jakékoli silnější myšlenky. Bohužel, ďábelské dítě nestačí. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Zdařilý film s únosci, kteří si měli radši dvakrát rozmyslet, koho unáší. V poslední době je to snad čtvrtý horor, co jsem viděla, který měl ve středu dění opuštěnou chatku v lesích a Whisper se řadí k těm povedeným a chytlavým. Napětí se buduje pomalu, únosci zvolna odkrývají, že David nebude tak sladký a roztomilý klouček, jako se jevil a ten je taky brzo začne kosit. Výborné jsou zejména scény s divokými psy a pak "malůvky" na zdi. Dětský představitel Davida u mě kolísal mezi věrohodností a prkenností, ale příznivý dojem z něj převažuje, potkat bych ho rozhodně nechtěla. Skvělá je také hudba. Nevím, jestli se mi zrovna líbilo několik twistů v závěru, ale dojem mi nekazí. Dobrý "vánoční" horor. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete točit horor, měli byste umět dodržovat pravidla žánru. Je sice hezké, že víte, jak se používají modré filtry a že v zimě to bude vypadat cool, ale také musíte od úvodních minut do diváka to napětí cpát horem dolem, aby byl strachy podělaný, co se stane v následujících minutách. A ne že nějaká ženská běží lesem a honí ji vlk, a pak přijde Santa Klaus a zase vlastně žádné napětí, pak nějaký tajemný hlas: Help Me! a máme jasno, oč asi tak půjde - a ono o to opravdu jde a je to nuda, protože pořád jsme divákovi nenaservírovali, proč by se vlastně jako měl bát. Chybí jakákoliv osudovost, strach o postavy, je vám jedno jak kluk, tak únosci, nesympatičtí jsou všichni. Vzít jen hororové atributy a naskládat do řady vedle sebe vážně nestačí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi som spokojný.Videl som the Omen ale tento film sa líši od neho,hlavne originalitou.Hlavní anti hrdina bol dosť nepríjemný,ale v tomto filme bol "na smrť" dobrý.Ale nezaručujem,že by som ho nezakopal na záhrade,keby mi to tie svine dovolili(vlci). Aj herecké výkony ma potešili,hlavne J.Holloway (Sawyer) ukázal že vie hrať a s S.W.Callies im to pristalo a žili by šťastne až do smrti pokým nestretli Davida tá smrť prišla skor.A ten posledný hod sekerou,nemal chybu myslím že ani Jánošík by sa netrafil lepšie.Toto je veľmi jedle(pozerateˇˇlné). POZOR PRICHADZA DAVID.... ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný film, ktorý sa nehrá na komerčného obra. Dobré tempo, atmosféra diktuje postupnosť plynutia deju, fajn hororové prvky a zima, ktorá mi k záveru, kde chlapík naháňa decko so sekerou trochu pripomenula Kubrickové Osvietenie. Mne horory hodnotiť veľmi nejde, nepotrpím si na tomto žánri, no s čistým svedomím môžem film Šepot každému len odporučiť. Máte tu všetko, čo môžte od klasického thriller/hororu očakávať. 65% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama