Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Další perfektní sportovní snímek o americkém fotbalu! Sice mi tento sport nic neříká, ale film je natočen tak atmosfericky (sedmdesátky) a emociálně (osobní a sportovní části příběhu hlavní postavy), že je naprosto fuk, jestli máte rádi ten sport či naopak. Mark Wahlberg a Greg Kinnear to herecky utáhnou a režisér Ericson Core mile překvapil. Wahlbergovi budete fandit od první minuty, poněvadž je to takovej milej chlap, kterýmu se zrovna nedaří. Sportovní drama podle skutečného příběhu, jak má být! Slabších 5 hvězd, někdy je potřeba nepřestávat snít (a doufat v naději)... ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Invincible je film, na který se vždy jednou za čas rád podívám. Marka Wahlberga sice moc nemusím, ale tahle role mu sedla. Ačkoliv je v osobním životě obrovským fanouškem New England Patriots, zde hraje fanouškovskou legendu Philadelphie Eagles – Vince Papaleho – a s rolí si poradil na výbornou. Invincible je feel good film, který se bude líbit i těm, které americký fotbal vůbec nezajímá – hlubší znalost tohoto sportu není třeba. Ve své podstatě jde o sportovní pohádku pro všechny, kteří mají rádi, když se ve sportu stane něco nemyslitelného. Díky tomu, že se jedná o skutečný příběh, tak nás na konci nečeká žádné za vlasy přitažené vyvrcholení – místo toho se dočkáme dosažení naprostého maxima, které v tomto případě bylo možné dosáhnout. I tak se však jednalo o obdivuhodný výkon, který v NFL nemá obdoby. Myslím si, že fandové Eagles mohou být s tímto filmem spokojeni. ()

Reklama

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Tradiční příjemná rodinná oddychovka ze sportovního prostředí s fajn hereckým osazenstvem, ale šeredně šablonovitým příběhem. Díky modernímu vizuálnímu kabátku se nebudou nudit ani lidé nezapálení do amerického fotbalu... jako například já, který dodnes absolutně nechápu o co v tom sportu vlastně jde. 74% je myslím hodnocení odpovídající ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $57,806,952Tržby Celosvetovo $58,480,828Tržby za predaj DVD v USA $48,202,385 //počet predaných kusov 2,963,857║ Doslova televízny film bez skutočne silnejších momentiek, so sympatickým obsadeným(Wahlberg, Banks), rýchlejšie skončí než sa skutočne niečo silné udeje, takže len povrchná omáčka. /40%/ ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší športový film/dráma z prostredia amerického futbalu, inšpirovaný skutočnosťou. Myslím si že veľa ľudí u nás táto téma nechá úplne chladnými, keďže ani hlavná postava ani zvyšok okrem insiderov nebude nič hovoriť. Výsledkom je priemerný film s priemernou výpravou a nadpriemerným hereckým obsadením. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Pri 75. výročí tímu bola zostavená skupina hráčov, v ktorej nechýbal ani Vincent Papale. (JimWayne)
  • Vincent Papale bol najstarším nováčikom v histórii NFL - mal 30 rokov. (JimWayne)
  • Vince Papala prodělal krátce před natáčením filmu úspěšný boj s rakovinou tlustého střeva. Přestože jistě nebyl 100% fit, nezabránilo mu to v tom, aby se účastnil každodenního natáčení jako asistent. (Posheidon)

Reklama

Reklama